من_زنده_هستم مدیر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1858 عنوان دخترای بیست و پنج ساله بیاید اینجا | مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 137 پست بگید ببینم حال دلتون چطوریه مجردید یا متاهل من مجردم ولی اصلا حالم خوب نیست بک هفتس هرروز گریه میکنم هی میام خوب باشم بغضم میگیره گریه مخصوصا شبا ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱 دیروز | 02:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1858 چرااا چون مجردی گریه میکنی عزیزم لذت ببر از مجردی من دلم تنگ شده واسه مجردی تنهایی خسته شدم دست خودم نیست ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
negarian78 عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 3814 چیکار میکنی حالت خوبه؟ زندگیو ب تخمم گرفتم☺️ کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫 💚 ۱۴۰۴/۴/۴ 💚
lkjhhgffdss عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3950 خداروشکر حالت خوبه حتما رل داری ؟ چیکار میکنی حالت خوبه رل نه تازه اتفاقا کات کردم ولی اینجوری خوبه ادمانقد راحته حال خوبمم دلیلشو نمیدونمهمبنجوری خوبمخخ این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)
شهرزاد_ن عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2494 باقانون جذب وشکرگذاری میتونین امتحان کنی من همینکارومیکنم من بقران خواندن بیشتر اعتقاد دارم
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1858 ۲۴ سالمه متاهلم الان دغدغه ام املا ی فردای دختر کلاس اولیمه خوش میگذره ؟؟ ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1858 مجردمور دل ننه بابا😍❤😅چرا گریه کردی عزیزم چی شده؟🙁 بخاطر تنهایی از وقتی خاستگار خسیسمم رد کردم بدتر شدم ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
شهرزاد_ن عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2494 منم از اول ازدواجی بودم اما ...۲۵سالمه مجردم من نبودم ی سه ماهی ازدواجی شدم خراااب
maedeh1381 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2214 من بقران خواندن بیشتر اعتقاد دارم من هردوموردانجام میدم ب هرحال اعتقاد قلبی ب قانون جذب خیلی مهمه
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1858 چند روز بعد ۲۴ میشممجردم دوس ندارم فعلا ازدواج کنمپارسال دانشگاه رو تموم کردم حالا راز شاد بودنت چیه ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
شهرزاد_ن عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 2494 من هردوموردانجام میدم ب هرحال اعتقاد قلبی ب قانون جذب خیلی مهمه اثرم داشته،؟
lkjhhgffdss عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3950 درسته ولی حوصلم سر میره ارسال شب یلدا نداریم تا حالا خونه هیچکس نرفتیم هیچ شب یلدایی چون هیچکسو ندا ... بگردمت مام تنهاییمهمیشه البته من درونگرام نمبتونم نظراتمو بتو تحمیل کنم والا من دلممبخاد بیس چار ساعته تنها باشمتحمل هیشکیو ندارم خخ امشب برادر زادم پیشم موند الانکنارمخابه صدای نفساشم رو مخمه خخخخخ این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1858 ۲۵ سالمه وضعیت اسفناک هر لحظه احتمال خودکشی چرا عزیزم البته منم کم خودم روحمو داغون نمیکنم ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
maedeh1381 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2214 اثرم داشته،؟ من اعتقاد قلبی دارم فعلن چن روزه انجام میدم تا ببینم خداوندچی میخاد
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1858 ناراحت که نهولی پشمام میریزه میبینم ملت اینقد خواستکار دارن ولی من به این خانومی نه😂 حتما خیلی خوبی اخه دخترایی ک خوشگلن و خوبن دیدم کمتر خاستگار دارن شغلت چیه؟ ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1858 مجردم و خیلی غمگین 😔 فعلا ک ۲۴ سالته چرا غمگینی عزیزم ۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱