امشب شب یلداست ما همیشه ساعت ده خاموشی میزدیم و میخوابیدم خواهر شوهرم بی خبر اومد شب نشینی ی پسره فوق شیطون داره با دخترم بازی میکردن و صدا صحبت و شوخی اینا بلند بود 😐 همسایه پایینی اومد کلی غر زد سرمون رفت شوهرم همش میگفت ببخشید ولی من بلند گفتم شب یلداست فقط ی شب تو کل سال دیر وقت شلوغ کردیم مهمون دارم ابروم رو بردی خجالت بکش الکی در مردم رو نمیزنن خانمه هم خجالت نمیکشید و همش غر میزد
همسایم ک رفت مهمون هامم پاشدن رفتن ابروم رفت عصبی ام توروخدا یه مقدار ملاحظه هم دیگه رو بکنید حالا ی ی شب شلوغ شده ابرو ریزی نکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید مریض بودن،درسته یه شبه اما همون شب نمیدونی همسایت چه مشکلی داره!یه ساعتی به بعد باید به بچه ها جدی تذکر بدی،اینطوری بزرگترها هم حساب کار دستشون میاد
تو قانون آپارتمان اینه ۹ شب به بعد باید سکوت باشه چه عید باشه چه محرم چه روز عادی مخصوصا یلدا امسال ک فرداش همه باید برن سرکار و مدرسه درک کردن هم دیگه خوبه اما حق کلی با همسایه بوده
اگه 12ونیم که کاملا حق با همسایتونه, خب همه که مثل هم نیستن بعضیا اعصابشون ضعیفتره, یکی مریض داره , یکی همسرش یا بچه اش صبح زود باید پاشه, چرا فکرمیکنین همسایه باید تحمل کنه؟