2777
2789
عنوان

عکس سفره شب یلداتونو بزارید کمی قشنگی ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 70 پست
ی تیکه فقط از سفره🤪😉

ماشاالله 

چه هنرمندی شما

حالا چرا فقط یه تیکه

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیادی میشه چشم میقولم😁😁🚶🏻‍♀️

😅😍😘

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
خآنم با سلیقه لطف میکنین دستور پخت این کیک خوشمزه رو بنویسین ممنون میشم 🙏

چشم عزیزم ،اول یک لیوان و نیم شکر و با ۴قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط میکنیم و با قاشق هم می‌زنیم که ذرات کاکاعو از هم باز بشه به دو لیوان شیر ویک لیوان روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و ۵دقیقه با همزن برقی هم میزنیم،وقتی خوب مخلوط شد یک لیوان پر از این مایع رو برای روی کیکمون جدا میکنیم و در یخچال میزاریم که وقتی کیک پخت بهش اضافه کنیم،در ظرفی دیگه سه تا تخم مرغ و یک قاشق چایخوری وانیل رو با هم زن چند دقیقه می‌زنیم بعد مایع کاکاعویی رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد دو لیوان آرد الک شده و دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر رو کم کم بهش اضافه میکنیم و با هم زن می‌زنیم و درقابلمه یا ظرف کیک که چرب شده میریزیم یا روی گاز باشعله کم با دم کنی بزار ،یا داخل فر با دمای ۱۸۰درجه،اگه می‌ترسی بچسبه کیکت،کمی ته ظرفتو بعد از روغن زدن با آرد الک باشی کن خیلی کم البته،بعداز پخت یک لیوان مایع کاکاعویی رو بهش کم کم اضافه کن و با شکلات رنده شده یا پودر کاکائو تزیین کن.

ساده وخونگی

شیرینی کارخودته؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
به ما تومهمونی انقدر به زور دادن تنقلات و غذا که فکر میکنم الان روحمه داره تاپیک میزنه خودم مردم از ...

🤣😂