2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 129722 بازدید | 660 پست
خوشبخت بشه دستشم درد نکنه خب مادرشی طبیعیه ذوقشو کنی ولی خداییش توقع چیز عجیب غریب و خیلییی باسابقه ...

مادر من اگه بود تا یک سال سوژه داشت که ایرادهای کارم را تو روم بگه

اوایل فکر می کردم به عنوان دلسوزی به خودم میگه 

تا اینکه فهمیدم جاهای دیگه هم میره میگه  خیلی دلم شکست

اوایل خیلی سعی می کردم رضایت اش را به دست بیارم

دیگه دیدم راضی نمیشه 

بی خیال شدم.

اوایل سعی می کردم که جوری پذیرایی کنم راضی باشه

بعد کم کم استرس شدید می گرفتم و از استرس زیاد کلا غذاهام بد می شد

یعنی برای مهمون دیگه خوب درست می کردم  مادرم که می اومد افتضاح می شد و همون سر سفره دیگه می گفت چرا غذا خراب شده؟؟

دیگه بی خیال شدم کلا 

و نظر کسی اصلا برام مهم نیست

مهم برام مادرم بود که هیچ وقت نتونستم راضیش کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ۷تا بچه؟!

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

توضیح دادم دخترم حتی بلدنبود املت درست کنهده ماهه ازدواج کرده خداوکیلی کدبانوواشپزترازمن مادرش شده ا ...

چقد شما خوبی عزیزم 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

خدا حفظتون کنه 

خیلی مهربونی عزیزم ❤️❤️❤️😍😍😍🥰🥰🥰

دست دختر گلتون هم درد نکنه واقعا خیلی زحمت کشیده خداقوت 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

وای وای واقعا متاسفم برا بعضیاتون چقد حسود و عقده ای من تو این تاپیک دیدم خدا بهتون رحم کنه با این ذات و رفتارتون اسی جان دست دختر گلت درد نکنه انشالله خوشبخت بشه برا یه تازه عروس تا این حدش هم عالیه 😍

خب رون چطور میشه برش زد نمیشه که

یعنی واقعا برای کباب فقطاز سینه استفاده می‌کنید؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

خیلی خوش قلبی انشالله همیشه همینجوری خوش ذوق باشی بچه هاتون موفق و خوشبخت باشن و همیشه از موفقیت هاشون ذوق کنی 😍😍🥰🥰❤️❤️ تو دلم براتون قند آب میشه انقد خوبی شما 😍😍😍🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
مادر من اگه بود تا یک سال سوژه داشت که ایرادهای کارم را تو روم بگهاوایل فکر می کردم به عنوان دلسوزی ...

اخیییی عزیزمممم 😢😢واقعا حق داری 

مطمعنم دوست داره بهت افتخار می‌کنه ولی خب مثل خیلیا درست نمیتونه انتقاد یا راهنمایی کنه 

از ته دلشم نمی‌خواد دلتو بشکنه ولی بلد نیست چطوری رفتار کنه 

چقد تیکه انداختن بهش

والا درست نیست .چرا میزنید تو ذوقش

سادگی همیشه قشنگه بس کنید دیگه.

استارتر همی چی عالی بود

شاد باشید🌹🌹

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌