2777
2789

موکتای خونه خیس و کثیف شدن انداختیم تو حیاط ی هفتس ب شوهرم میگم ببر قالیشویی میگه نمیخاد واسه چهارتا موکت کلی پول بدم ک چی بشه خودم میشورم  خودشم همین الان بگم بشور میشوره  ولی شستن بلد نیس کثیف کاری میکنه ،حیاطمونم مشترکه و از صدقه سر همسایه بی فرهنگ و چندش واقعا کثیفه کلا کفش سیاه شدا از آشغالا و شیرابه اشغال و... منم باردارم نمیتونم بشورم هوا هم بشدت سرده الان موندیم ی تیکه اشپزخونه و راهرو گذاشتهد روی کاشی سرد راه بریم، با خونوادش تو ی ساختمونیم حس میکنم از ترس مادرش ک ی زن بشدت خسیس و عجیبه نمیبره قالیشویی وگرنع شوهرم اصلا خسیس نیس الانم اگ بش بگم از ترس مادرته قسم و ایه ک نه خودم میشورم خرج اضافیه !!، گفتم یا میخای تو حیاط چندش بشوری یا من بمونم رو کاشی سرد راه برم بدرک ک روی کاشی سرد رله میرم؟! اونم گف خب چیکار کنم نمیزاری بشورم!! بهم اهمیت نمیده دلم گرفته همش این افکار میاد تو سرم گریه میکنم😔😔الان مشکلم شستن موکتا نیس مشکلم اهمیت ندادنه😔😭

تو چله ی زمستون مگه موکت میشورن عزیز من مگه واجبه میذاشتی برا بعد عید که هوام خوبه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

زنگ بزن قالی شویی بیاد ببرتش منتظر چی هسی؟؟ 

همون جا بمونه خراب میشه که

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو تایی برید تو حیاط اون بشوره تو نظارت کن اگه جایی هنوز کثیفه بگو یکم بیشتر بشور.... باید رامش کن با زبون نرم و چرب و اخلاق مهربونانه.... مردا همینن همشون

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

ی مقدار بنزین پیدا کن بریز رو موکتا 

فندک بکش زیرش 

بعد لباست بپوش 

برو برا همون قسمت موکت بخر 

اونجوری حالیش میشه بهونه سسشر نیاره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

تو چله ی زمستون مگه موکت میشورن عزیز من مگه واجبه میذاشتی برا بعد عید که هوام خوبه

موکتام موندن تو حیاط خونه هم کاشی سرده لیزه باردارم

امروزم واقعا سرده درسته بخاطر همین میگم ببر قالیشویی

خیلی وقتا فکرایی که توذهن ما میاد اشتباهن یعنی تو داری از زاویه دید خودت فکر دیگرانو میخونی و این باعث میشه ارامیش نداشته باشی و فکر کنی اهمیت بهت نمیدن هر چی به ذهنت از ادمای اطرافت توی ذهنت میاد غلطه و بهش فگر نکن

اینهمه هم به خودت سخت نگیر زندگی رو هر جور که بگیری میگذره کف حیاط رو یبار درست بشوری تمیز میشه دیگه موکت ها رو هم که با تایدی چیزی میشوری کاملا تمیز میشه

وسواس به خرج نده جلوی افتاب پهن کنی هر میکروب باشه میکشه ولی کاش یکم صبر میکردی توی هوای سرد هوس شستن موکت نمیکردی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
کجا بهت اهمیت نداده الانراه رفتنت روی کاشی سرد شد اهمیت ندادنش؟شاید چون بارداری یمقدار حساس تر شدی خ ...

اهمیت دادنه اینه ک رو کاشی سرد ولیز میزاره راه برم؟! موکتا موندن تو حیاط مرطوب الان کپک میزنن

ببخشید ولی بعضی اختیاراتو خیلی دادین به مردا

امور منزل به عهده خانومه وقتی شما صلاح میدونی بره قالیشویی خب باید بره

اصلا اجازه نمیخواد

باید از اول جوری رفتار میکردی که برای همچین موضوعاتی فقط اطلاع میدادی 

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»