2777
2789
اره رایگانه نگران نباش.هیچ خبری نیست خواهر.چقدر استرسی هستی.آب بخور یه لیوان شیطونو لعنت کنیه صفحه ق ...

دختر خالم استرسی که از الان اومدم خونمون یلدا دور هم بودیم داد بهم ارامشم بهم خورده نمیدونم چرا گریم گرفت و خیلی استرس گرفتم 

گلم محصلم

اها میخواستم یه چیزی بگم ولی خب سنت کمه بیخیال خیالت راحت اگه قرار بود اینجوری ایدز منتقل بشه که الان همه بیمار بودن برو بخواب

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها میخواستم یه چیزی بگم ولی خب سنت کمه بیخیال خیالت راحت اگه قرار بود اینجوری ایدز منتقل بشه که الا ...

خدا ونه هیچیم نباشه دعا کنید برام میخام برم ازمایش بدم فردا صب تا صب خابم نمیبره 

اها میخواستم یه چیزی بگم ولی خب سنت کمه بیخیال خیالت راحت اگه قرار بود اینجوری ایدز منتقل بشه که الا ...

بنظرت با عقل فک کن چرا باید بزنه به بدنم؟ چرا اخه میشه راهنمایم کنید؟

بنظرت با عقل فک کن چرا باید بزنه به بدنم؟ چرا اخه میشه راهنمایم کنید؟

نمیدونم به دعا و جادو اعتقاد داری یا نه ولی یه سری افراد مریض هستن همین کارهارو با سوزن سرنگ انجام میدن طرفو جادو کنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش جادوم کنن ای کاش چرا ندارم من به دعا نویسی خیلی اعتقاد دارم

خب شاید جادو شده باشی ایدز بیشتر از پنج دقیقه رو سوزن زنده نمیمونه بزن گوگل بخون دربارش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب شاید جادو شده باشی ایدز بیشتر از پنج دقیقه رو سوزن زنده نمیمونه بزن گوگل بخون دربارش

چه معلوم به چند نفر زده اومده رو من زده باشه و یا خودش داشته باشه اومده مدرسه همه رو بیمار کنه و با خیال راحت بمیره؟