2777
2789
آروم باش انشاالله چیزی نیس آزمایش رو بده حتما ولی

فردا صبح میرم میدم ولی خیلی استرس دارم یلدا بود دختر خالم نشسته بودیم از مدرسه حرف میزدیم داشتیم حرف میزدیم ی دفعه من گفتم اره انقدر بچه ها بدشدن شوخی کردن باهام سوزن زدن کمرم واای دختر خالم شروع به گفتن کرد که دارم سکته میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البت ویروس کلا پنج دقیقه خارج بدن زندس.احتمال ابتلا وجود داره ولی کمه.ی زمانی داروهاش رایکان بود

الان چی داروش رایگان نیست ینی خدای نکرده هرکسی داره باید بمیره ؟ ینی بهداشت درمان رایگانش رو قرار نمیده دست مردم؟

فردا صبح میرم میدم ولی خیلی استرس دارم یلدا بود دختر خالم نشسته بودیم از مدرسه حرف میزدیم داشتیم حرف ...

آره منم بودم میترسیدم آخه این چه شوخیه عهه باید به معاونی کسی میگفتی دختره چیکار کرده 

بهت قول میدم از این روشی که گفتی مبتلا نمیشی،اما برای اطمینان برو ازمایش بده.فکر کنم تمام درمانهای م ...

من درمانش رو میگما میگن قرص باید بخوری هروز اینجور چیزا وبهداشت باید بری هرمان و بنظرتون درمانش رایگانه؟

خیلی میترسم اگر خدای نکرده بگیرم من همون جا خودکشی میکنم تمام به خونه نمیزارم پام برسه ی دفعه تموم م ...

خیالت راحت نگرفتی محض اطمینان برو آزمایش بده

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من درمانش رو میگما میگن قرص باید بخوری هروز اینجور چیزا وبهداشت باید بری هرمان و بنظرتون درمانش رایگ ...

اره رایگانه نگران نباش.

هیچ خبری نیست خواهر.

چقدر استرسی هستی.

آب بخور یه لیوان شیطونو لعنت کن

یه صفحه قرآن بخون 

بگیر بخواب خواهر .

این چرت و پرتهای ذهنتم بریز دور تا دیوونه نشدی