2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من و همسرم دوتایی یلدامون رو تو خونمون گرفتین خیلی خوش گذشت انشالله سال بعد هم دخترم پیشمونه امسال تو شکم مامانش بود 😗🥰🌿

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️

خونه بودیم هیچیم تدارک ندیدیم 

الان چهار ساله که دیگه نه جشنی داریم نه دله خوش نه امید 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

باغ برادرشوهرم بودیم.عالی بود عالی همش به رقص و‌خنده و اینچیزا گذشت.واقعا خوشگذشت.جمعیتم زیاد بود منی که درونگرام‌کلا دوستنداشتم برگردم خونه حیف فردا پسرم میخواد بره مدرسه وگرنه‌تا دو سه میموندیم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
باغ برادرشوهرم بودیم.عالی بود عالی همش به رقص و‌خنده و اینچیزا گذشت.واقعا خوشگذشت.جمعیتم زیاد بود من ...

آخی چه خوب😍😍ولی باغ سرد نیست الان؟🤔

همسایه ماهم تاهمین چند دقیقه پیش صدای بزن بکوبشون میومدمام آهنگ گذاشتیم بچه هابزن و برقص ولی خب نذاشتم زیاد طولانی بشه همیشه ملاحظه همسایه هامونو میکنم 

باغ برادرشوهرم بودیم.عالی بود عالی همش به رقص و‌خنده و اینچیزا گذشت.واقعا خوشگذشت.جمعیتم زیاد بود من ...

آخی چه خوب😍😍

همسایه ماهم تاهمین چند دقیقه پیش صدای بزن بکوبشون میومدمام آهنگ گذاشتیم بچه هابزن و برقص ولی خب نذاشتم زیاد طولانی بشه همیشه ملاحظه همسایه هامونو میکنم