2777
2789
بله منم انجام دادم و نتیجه داده و علقمه رو اولین بار ۳ سال پیش در نی نی سایت دیدم بعدش از گوگل سرچ ک ...

ببخشید عزیزم نت پرید مدام میزد خطای سرور.

ممنونم ازت لطف کردی🌹🌹

ان شالاه منم میخونم نتیجه شو بهتون میگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله منم انجام دادم و نتیجه داده و علقمه رو اولین بار ۳ سال پیش در نی نی سایت دیدم بعدش از گوگل سرچ ک ...

ممنونم ازت لطف کردی🌹🌹

ان شالله منم میخونم نتیجه شو بهتون میگم

مهمان اومد

خوراکی خوردیم

و خدا رو صد هزار مرتبه شکر بابت نعمتاش 

خدا رو صد هزار مرتبه شکر بابت تن سالم

و خدا رو شکر بابت کسایی که به مصلحت خودش دیگه کنارمون نیستن تا کمتر آسیب ببینیم

هر چی ک خودش صلاح میدونه همون بشه ان شالله

و فا..ل حافظ هم باز کردم

یلداتون و همه لحظات زندگیتون مبارک باشه ان شالله🍉❄️❤️

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
آخی چه خوب😍😍ولی باغ سرد نیست الان؟🤔همسایه ماهم تاهمین چند دقیقه پیش صدای بزن بکوبشون میومدمام آهن ...

نه داخل که پکیج بود از اول هفته روشن کرده بود و گرمایش از کف داشت حسابی گرم بود بیرونم که نمیومدیم چون بیرون سرد بود.درکل چون تو اپارتمان سخت بود و میخواستن برقصنو اینا باغشون گرفتن مراسمو.اما خوبی ای که داشت همه چیز دونگی بود و حس بد به ادم نمیداد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ممنونم ازت لطف کردی🌹🌹

ان شالله منم میخونم نتیجه شو بهتون میگم

بیمارستان بستری ام

پرستار ها برام یلدا گرفتن

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

نه داخل که پکیج بود از اول هفته روشن کرده بود و گرمایش از کف داشت حسابی گرم بود بیرونم که نمیومدیم چ ...

اره باغ که عالیه🥰تجربشو دارم .

ماهم ی نیمچه باغی داریم ولی خب هنوز تکمیل نیست دیگه سردم هست نرفتیم همین توخونه جشن گرفتیم .

حالا به همسرم میگم ماکه استفاده نمیکنیم بفروشیمش شایدم بفروشیم

آخی چه پزستارای باحالی😄ان شاللا شمام بزودی سلامتیتو بدست بیاری عزیزم🌹🌹

ممنون عزیزم 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام