2777
2789
عنوان

دنیای کوچیک و قشنگ پسرم 🥹

199 بازدید | 13 پست

پسرم خیلی علاقه ب ماشین شارژی داشت منم بعد چند ماه اصرار کردنش براش خریدم ولی بلافاصله گفت برام ماشین فلزی بخرین قیمتش حدود ۱۵۰۰بود چیزی ک پسرم میخواست ولی خب گفتم صبر کن حداقل ی ماه از ماشین شارژیت بگذره بعد 

دو هفته گذشت گف بخر گفتم چشم میخرم ولی زد اسباب بازی هاشو شکوند گف برام نخریدی گفتم من قرار بود فردا بربم بیرون بخریم چرا شکستی اسباب بازیاتو

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

منم گفتم من هیچی برات نمیخرم 

ی ماه گذشت بچم تو بازار ماشین فلزی دید گفت برام بخر باباش خواست بخره من مخالفت کردم پسرم خیلی ناراحت شد ولی نمی‌تونستم هضم کنم تا عصبی بشه بره ی اسباب بازی بشکنه 

دیگ دیشب دیدم دست یکی از اقوام دید و حس کردم خیلی علاقه نشون داد منم صبح ب شوهرم گفتم براش بخر شوهرم رف از بهترین مدلش براش خرید 

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عکس العمل بچم میگف وااای من خواب نیستم واقعا برام خریدین😂😂😂😍

بغلش میکرد انقد شاد و شنگول بود که نگو

الآنم پتو کشیده رو ماشین فلزیش خوابیده 

عزیزممممم🥹

از صبح ی ثانیه دورش نکرده از خودش

🥺🥺🥺😍😍😍😍

میگف یکی منو بیدار کنه مطمعنم خوابم 😂😂😂😂

ولی این که تنبیهش کردین دیرتر خریدین خیلی خوبهههشاید اگه همون اپل میخریدین انقد زوق نمیکرد و قدرشو ن ...

دقیقا با اینکه دلم سوخت ولی مجبور شدم

آخی چشمام پر اشک شد چه دنیای دارن این بچها با چه چیزای دلشون اینقد خوش میشه دختر من عاشق سارافونه سه روز پیش رفتیم براش بخرم یعنی از قبل دیده بود رفتیم بخریم فروشنده گفت تموم شده وای انگار دنیا رو سر دخترم خراب شده بود بیچاره انقد گریه کرد بهش گفتم من از اون سارافون بهترشو برات میخرم بهت قول 100 درصد میدم بیچاره خیلی گریه کرد دلم میسوزه برای دخترم اصلا دوست ندارم گریهاشو ببینم به اندازه کافی تو این زندگی زجر میکشه خلاصه دیروز صبح بردم براش سارافون بخرم از جایی دیگه همین که اومدیم سوار تاکسی بشیم دخترم یهو دید همون سارافونه که تموم شده بود دوباره مغازه داره آورده بود دیگه با چه ذوقی رفتیم خریدش همون دقیقه پوشیدش اومد بغلم کرد تشکر کرد ازم گریم گرفت فروشنده ام گفت وای خدا اول صبحی چشمام پر اشک شد دختر من مظلومه خیلی دلم براش میسوزه بیچاره با این بابا و این زندگی چی بگم😓

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.