2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه ی پاره استخون با ی روکش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3137 بازدید | 149 پست
وقتی ادم اشتها نداره، مشکل اشتهاشو باید حل کنهنکه ناله کنه😅

حالا که باشگاه میری اگ روشی بلدی یا غذایی خیلی حجم میده رو بگو 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چن وقت مصرف کردین؟ قیمتش چنده

من حدود دو ماه و نیم مصرف کردم اسمش ماش فیت هس سرچ کنین اطلاعاتش بالا میاد دست‌ساز نیس

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
من حتی با قرص هم اشتهام باز نمیشه باورت میشه البته وزنم کم نیستا پاهام تحلیل رفته دارم سعی میکنم اون ...

اخه جزعه مشکلات غیرقابل حل نیست

برنج و گوشت، اجیل، بستنی

اینا چاق کننده ن، منظورم این نیست، مدام بخوره

پرکالری و مقوی بخوره، بهتره

شیر نوشیدن بسیار، اگه حساس نیست به شیر... 

موفق باشید🌱

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
اگه میتونست انقدر بخوره که انقدر کمبود وزن نداشت🤣🤣🤣

واقعااا هم مشکل لاغرا همینه 

به خودشون فشار نمیارن 

اون مقدار کمی که میخورن فکر میکنن خیلیه 

درصورتی که اگه کم کم به خودشون فشار بیارن بیشتر بخورن خود به خود اشتهاشون وا میشه😁😂

من خودم قبلنا اینطور بودم واسه همین درکش میکنم

مرسی عزیزم ک وقت گزاشتی خیلی مفید بود 🥰🙌❤️

هفتگی نون خامه ای با شیرینی تر بگیر

پیتزا و غذاهای سنگین بخور

شیرینی جات بخور سریع چاق میشی

من جلو خودمو نگیرم

هفته ای دو کیلو چاق میشم

🤣🤣🤣🤣

حالا که باشگاه میری اگ روشی بلدی یا غذایی خیلی حجم میده رو بگو

خب روزی که تمرین داری شیر زیاد بخور

تخم مرغ حتما بخور

سینه مرغ و سیب زمینی اب پز

من اینارو زیاد میخوردم تو حجم بودم

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

آسی برنجت رو حتما با نون بخور روش هم کره بریز کنارش خرما باشه سرسفره‌ت

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 با افتخار اهل‌سنتم❤️✨

پودر ماش فیت

مرسی مامان‌ آقاارمیا

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 با افتخار اهل‌سنتم❤️✨

منم دارم از داروخونه گرفتم ولی خب اونقدی تاثیر ندارع مگر طرف مدام استفاده کنه و تغذیه عالی .شما باها ...

من ۲ ماه استفاده کردم، ۸ کیلو چاق شدم، بعد از اون دیگه نخواستم چاقتر بشم و ادامه ندادم.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

پودر ماش فیت

عزیز قیمتش چقدره؟

عزیز قیمتش چقدره؟

اگه خواستی خصوصی پیام بده شماره خواهرمو برات بفرستم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧