2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه ی پاره استخون با ی روکش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3084 بازدید | 149 پست
برای دل خودم می‌خوام چاق شم بدنمو دوس ندارم مخصوصا باسن ک هیچی ندارم

منم لاغرم عزیزم صورتم و ژل زدم خ خوب شد قرص سیپروهپتادین از داروخانه بگیر روزهای اول خ خواب اوره سعی کن نصف بخوری قبل شام تا اثر خواب اوری اش بره دیگه نیم ساعت قبل ناهار و شام بخور خ چاق میکنه ب شدت هم اشتها رو باز میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون مسمن که ساشه هست طعم پودر نارگیل میده رو خوردی .چقد خوب .روش نوشته روزی دوتا ساشه .سیب سلامت هم ...

آره عزیزم

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

ببخشید عزیزم سوال بی ربط میپرسم تو بارداری چقد وزن اضافه کردین من ۱۶ هفته باردارم مثه شما لاغر و استخونیم و شکم ندارم میگم نکنه بچم رشد نکرده؟ یا شاید ما لاغرا چون چربی نداریم دیر شکم میاد بالا

ببخشید عزیزم سوال بی ربط میپرسم تو بارداری چقد وزن اضافه کردین من ۱۶ هفته باردارم مثه شما لاغر و است ...

۱۶ هفته منم شکم نداشتم والا زوده. ۲۰ کیلو اضافه وزن داشتم بعد زایمان همش رفت 

پسر زیر یکسال 🤱
چرا الکیه؟ 😑😑😑😑منم بچه کوچیک دارم تو خونه‌ آنلاین با مربی ورزش میکنم

اگ برا حجم گرفتن بخواید الکیه چونکه توی خونه دستگاه بدنسازی ندارید عزیزم

ولی اگه برای سلامتیه هیچ فرقی نداره خیلیم عالیه😘

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
سه تا صلوات فرستادم عزيزم امضاتونو دیدممیشه شما هم یه حاجت معنوی دارم ، دعام کنین

مرسی عزیزدلم لطف کردی 

انشالله به هرچی دلت میخواد برسی خدا به قلب پاکت نگاه کن

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️