2777
2789
نهههههههههمنم تو این ۱۵ سال یبارم در نیوفتادم بی احترامی نکردم الان دارن میگن اینم زن بود داشتی چی ب ...

به منم میگفتن اینقد تهمت زدم داخل دادگاه خانوادش میگفتن سرمچ منو توخیابون گرفتن یا من باکسایی دیگ بودم یا من حتی بچمم نمیخام و کلی چرتوپرت ولی منم داخل دادگاه گفتم اگ نتونن این تهمتاشونو ثابت کنن شکایت میکنم دیگ موش شدن هیچی نگفتن...حتی نصف جهزیمم بردن و بهم ندادن هرروز زنگ میزدن فحش و تهمت خیلی اذیتم گردن ولی الان مث سگ پشیمونن همش زنگ میزدن احوال پرسی اینکه پشیمونن حلال کن فلان منم گفتم حلال نمیکنم چون هیجی جز تهمتو توهین از شما نصیبم نشده یبار دوبار بخاطر احترامی ک داشتم جوابتونو دادم لطفا مزاحم زندگیم نشیو ما دیگ نسبتی نداریم 

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
اجرا گذاشتم حکم هم اومده که باید بپرداره ولی چجور معلوم نیست احتمالا همین سالی یه سکه

داخل حکم زده ک چقد پیش و چندماهی یکی...مهم نیس سالی یکیم باشه بگیر جونش درمیاد..منم الان داره دق میکنه ک همینو میده🤣نوبت هرسکه میشه هرروز زنگ میزنه ک این اخریه بدم بعد بیا توافق کنیم ببخشش تموم بشه

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به منم میگفتن اینقد تهمت زدم داخل دادگاه خانوادش میگفتن سرمچ منو توخیابون گرفتن یا من باکسایی دیگ بو ...

من تاالان با هیچ کدوم صحبت نکردم 

ولی پشت سرم حرف میزنن خود شوهره بدتر از همه 

تو دادگاه هم نمیان هیچ کدوم فعلا خاموشن 

حق داری چرا ببخشی 

عزیزم خدا توان بده بهت کار کنی نفقه بچتو نمیده؟؟بچشم نمیاد ببینه؟؟الهی که خیرنبینن حق بچتو داده اون ...

فداتشم کار ک راحته یکم بچه دستو بالمو بسته..نفقه ماهی دوتومن...بچشو نه شاید سالی یکی دوبار

من تاالان با هیچ کدوم صحبت نکردم ولی پشت سرم حرف میزنن خود شوهره بدتر از همه تو دادگاه هم نمیان هیچ ...

هنوز زوده منم مثل تو بودم دقیقا... بعد طلاق دیگ یادشون اومد منی وجود دارم من جقد خوب بودمو فلان😒

چقدر کم آخه ماهی دو تومن؟؟پس من سه تا بچه تقریبا بزرگ بگیرم ماهی ۶ تومن میدن سه تا بچه مدرسه ای

همین دوتومن با پارتی شد😓ن عزیزم ۳تابچه چون یهو مبلغ میره بالا کمتر میکنن بیشرفا ک به پدر فشار نیاد...امکان داره ۳تا۴تومن بشه

همین دوتومن با پارتی شد😓ن عزیزم ۳تابچه چون یهو مبلغ میره بالا کمتر میکنن بیشرفا ک به پدر فشار نیاد. ...

اوه پس با این حساب قبولشون نکنم بهتره ماهی سه چهار تومن که فقط پول سرویس بچه ها میشه 

ناراحت نباش همینکه فهمیدن کافیه محلشون نده این روزام میگذره خوبه حالا یه بچه داری

اوهوم خیره..سرهمین ی بچه هم اینقد عذابم دادن ک نازایی دارمو فلان تا خدابهمون داد...چ حامله شدم یکم حاملگیم بد بود نمیشد درستو حسابی رابطه داشته باشیم رفت خیانت کرد🙂 بیشرف این همه سال منتظر بچه بودی حالا ک خدا نگات کرد اینجور کردی...همون خدامیدونست این جنبه نداره ک بچه نمیداد بزور حامله شدم

اوه پس با این حساب قبولشون نکنم بهتره ماهی سه چهار تومن که فقط پول سرویس بچه ها میشه

اره خیلی سخته...من یکیه بخدا کم اوردم بدجور حتی نمیتونم برا خودم ی روسری بخرم یا ارایشگاه برم...میتونی قبولشون نکن..ولی حکم دیدار از دادگاه بگیر هفته ای دوسه روز میتونی ببینیشون...ولی خود شوهرتم بعد دادگاهو طلاق سرد ک شد کاری نداره هروقت بچه ها خاستن میان پیشتو میرن نگران نباش مطمئن باش جلوشونو نمیگیرخ

نه ننوشته هنوز

میاد انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد به ارامشی ک میخای برسی🫂

اره خیلی سخته...من یکیه بخدا کم اوردم بدجور حتی نمیتونم برا خودم ی روسری بخرم یا ارایشگاه برم...میتو ...

الان که پیش خودشن خیلی سختم میشه یه وقتایی 

اره با این حساب نفقشون بدرد نمیخوره حداقل پیش خودش باشن بهتر خرج میکنه و زن هم بگیره خیلی خوش به حالش نمیشه 

چندین بار جلوشونو گرفت ولی دووم اوردم و خسته شد 

الانم اخرین بار جلوشونو گرفت من که جدیدا فهمیدم زنه شوهر داره تهدیدش کردم جلو بچه هامو بگیری ابروتونو میبرم جلوشونو نگرفته فعلا