چقدر خوب منم ۸ ماهی درگیر دادگاهیم چرا درخواست ازدواجشو رد. میکردن؟؟؟من الزام به تمکینش رد شده فعلا ...
نمیدونم چرا رد میشد بااینکه من تمکین نکردم و به ضررم شد ولی گفتن باید طلاق بگیره یا من رضایت بدم ک بتونه ازدواج کنه..ولی این مورد نابودش کرد ک نمیتونست درخاست ازدواج مجدد بگیره بخاطر همون دیگ درخاست طلاق داد
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ای وای خب چرا اینجور کرده بگو حالا به من داده بودی به بچه ات هم میرسید یعنی به بچه اش هم جرات نداره ...
ببین موش شده دربرابر زنه...بعد این زنه هم چنان زبون و سلیطه گری میکنه ک هیشکی جرعت نداره چیزی بگه بهش..الان بهترین جهزیه رو شوهرمن خریده براش بهترین جشن عقدو گرفتن🤣 بعد من خودمم دوسندارم اصلا صداشو بشنوم از خودشو خانوادش متنفرم خیلی اذینم کردن خیلی تهمت زدن بهم😓
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
چقدر منی منم دارن تهمت میزنن پس زنه داره کیف میکنه برا خودش شوهره هم مجبوره قبول کنه بخاطراموالش الب ...
ن واقعا قیافه نداره همه میگفتن حیف تو این چیه ک اومده..من اخلاقمم تو خانوادش زبان زد بود اینقد ک احترام بهشون میذاشتم همیشه جاریامو میگفتن از فلانی یادبگیرید سرشو بالانمیکنه چقد احترام میزاره