من بچه ی خودمو زدم چون بی ادبی کرده بود بچه رفت توی بغل عموش ، اونم از پایین داد میزد به مادرشوهرم میگف خر نفهم بچهرو زده دهنشو پرخون کرده میرم میزنمش
امشب یلدا بود مادر شوهرم ظهر زنگ زد بیایید ، بخاطر همین برادر شوهرم نرفتم خونه پدر شوهر
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاش فقط مسئله خونه بود سر صدتا قضیه درگیرم با خانواده اش یکیش شراکتش با همین برادرشه بهش میگم جدا کن ازش میگه چون طلاتو دادی اینجور برام تصمیم میگیری برادرم گفته بود مال زن سرکوفت میشه تو سرت من گفتم تو اینجوری نیستی 😑
کاش فقط مسئله خونه بود سر صدتا قضیه درگیرم با خانواده اش یکیش شراکتش با همین برادرشه بهش میگم جدا کن ...
دقیقا شوهرمنم با پدروبرادرش شریک بودن ماشین سنگین داشتن ....تو عقد مثل تو هرجی میگفتم میگف تو بدبینی نیومده داری غر نیزنی واونا خانوادمم وفلان بعد عروسیمون سر ۹ماه چنان از خواب غفلت بیدارشد الان پولشم گرفته خونه خریدیم حتی ۶ساله قطع رابطس....تو یواش یولش بگو نامحسوس تو گوشش ...یه جا نارو خوااد زد برادرش اونوقت برای همیشه میره کنار ...
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚