2777
2789
عنوان

یکی بیاد دلداریم بده

538 بازدید | 58 پست

شب یلداست 

من کنار بچه هام نیستم 

صب زنگ زدم داشتن گریه می کردن 

نمیدونم چکار کنم 

خانواده ام اجازه نمیدن بیان پیشم 

هر بارم دیدمشون یا. رفتم مدرسه یا پارک 

الهی که اون زنی باعث زندگیم شد سال دیگه این موقع نباشه رو دنیا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان رابطه بچه ها با اون زن خوبه؟ هر طور شده خونواده ت و راضی کن بچه هات و گاها بیار. گناه دارن . مح ...

اون زن هنوز زنش نشده 

زنه شوهر داره 

ولی همچنان با پدر بچه هامم هست 

شوهر معتادو بی سوادی داره هیچی بارش نیست

شرلیطشو ندارم پدرم سخت گیره قبول نمیکنه

الهی خیلی سخته خیلی.چرا پدرو مادرتون فکر نمیکنن شما تیاز دارین کناربچه ها باشین و بچه هاهم به شما نیاز دارن.الهی بچه ها بزرگ بشن به سلامای میان پیشت

خدا لعنت کنه هرچی زنه خونه خراب کنه.

چرا لعنت نمیکنه چرا ککشونم نمیگزه 

اکن الان کنار بچه هاش هست 

کیف میکنه 

مرتب هم با شوهرمن انلاینه چک میکنم حس شیشمم درست میگه 

آه بچه هامم نمیگیرشون

چرا لعنت نمیکنه چرا ککشونم نمیگزه اکن الان کنار بچه هاش هست کیف میکنه مرتب هم با شوهرمن انلاینه چک م ...

مطمعن باش بدجوری تقاص پس میده

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

چرا لعنت نمیکنه چرا ککشونم نمیگزه اکن الان کنار بچه هاش هست کیف میکنه مرتب هم با شوهرمن انلاینه چک م ...

اما اصلا برنگرد.

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

الهی خیلی سخته خیلی.چرا پدرو مادرتون فکر نمیکنن شما تیاز دارین کناربچه ها باشین و بچه هاهم به شما نی ...

از اول گفتن اگه میخوای حمایت کنیم بچه بی بچه 

همه چی هم داره زده بنام یکی دیگه بارها گفتم یه خونه بهم بده بچه هام ببرم پیشم ولی قبول نمیکنه 

حاضر هست بچه هازجر بکشن ولی اموالشو از دست نده