من شوهرم تصمیم داشت از شب چهار شنبه تا روز دو شنبه یعنی۳ دی ماه خانوادگی بریم با ویلا رفیقش قرزوین تفریح منم چون شرایط مالیم وقف مراد نبود و کم میاوردیم تا سر برج راضی نبودم و برنامش رو کاملا خراب کردم یه دعوا بزرگ راه انداختم و نرفتیم😐شوهرم انگار قهر کرده امروز صب زود ساعت ۷ رفت ر مغاره گفت تا ساعت ۱۲ و نیم در مغازم و نمیام(همیشه همین ساعتا میبنده) گفتم زودتر بیا مثلا شب یلدا هست اونم گفت پول لازمیم منم کار میکنم دیگ چیزی ک خودت خواستی منم گفتم باشه پیش من بچه ها رو میخوابمونم اومدی یلدا رو دو نفری جشن بگیریم سرم غر میزنه بچه ها رو زود نخوابون باید بفهمن جشنه ۱۲ خیلی زوده تا هر وقت ما نشستیم بچه هام باشن و......شاید ما تا ساعت چهار و پنج صب بیدار بودیم بچه ها چ گناهی کردن خب 😐بنظرتون حق با منه با شوهرم ؟؟؟؟
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه ها هر موقع خوابشون اومد بخوابن ب زور نخوابون ب زور هم بیدار نگه ندار
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
شوهرت چجوری میتونه از صبح بیدار بمونه تا چهاروپنج صبح روز بعد😂
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂
چ بی درکه همسرت ...اما اگر بچه هات ی شب خاص مثل یلدا دلشون خواست بیدار بمونن اشکالی نداره بنظرم زورش ...
بیچاره چکار کرد که بی درکه😐
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
شوهرت چجوری میتونه از صبح بیدار بمونه تا چهاروپنج صبح روز بعد😂
شوهر منم همینه
البته صبح زود بیدار نمیشه
ولی خب ۹ بیدار میشه تا بره مغازه ده میشه
شب هم تا دیروزت بیداریم