من شوهرم تصمیم داشت از شب چهار شنبه تا روز دو شنبه یعنی۳ دی ماه خانوادگی بریم با ویلا رفیقش قرزوین تفریح منم چون شرایط مالیم وقف مراد نبود و کم میاوردیم تا سر برج راضی نبودم و برنامش رو کاملا خراب کردم یه دعوا بزرگ راه انداختم و نرفتیم😐شوهرم انگار قهر کرده امروز صب زود ساعت ۷ رفت ر مغاره گفت تا ساعت ۱۲ و نیم در مغازم و نمیام(همیشه همین ساعتا میبنده) گفتم زودتر بیا مثلا شب یلدا هست اونم گفت پول لازمیم منم کار میکنم دیگ چیزی ک خودت خواستی منم گفتم باشه پیش من بچه ها رو میخوابمونم اومدی یلدا رو دو نفری جشن بگیریم سرم غر میزنه بچه ها رو زود نخوابون باید بفهمن جشنه ۱۲ خیلی زوده تا هر وقت ما نشستیم بچه هام باشن و......شاید ما تا ساعت چهار و پنج صب بیدار بودیم بچه ها چ گناهی کردن خب 😐بنظرتون حق با منه با شوهرم ؟؟؟؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
برای ناهار اومده خونه از ساعت ۱۲ خوابه تا همین الان هنوزم بیدار نشده خرس
اهان فکرکردم از صبح میره تاشب میاد
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂
حساب کتاب نکرده امور مالی خونه منم گاو صندق منم دید پول نداریم میخواست از پس انداز خرج کنه
خرج شادی شما میخواستن بکنن
اگر شاد بودین بهتر بود یا حالا
شما رو درک نمیکنم
جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
شوهر منم همینهالبته صبح زود بیدار نمیشهولی خب ۹ بیدار میشه تا بره مغازه ده میشهشب هم تا دیروزت بیدار ...
شوهرمن یک ساعت کارکنه انگار یک روز کارکرده دیگه حوصله هیچکسو نداره
نمیدونم مشکلی چیزی داره
نمیره دکتر
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂
خب ممنکنه بچه ها خوابشون بیاد من خودم مادرم میبینم ساعت یک تو مراسمی مهمونی بچه بزرگم چشماش خون میوف ...
بچه خودش بخوابه با اینکه مادر بچه هاشو بخوابونه فرق داره
قطعا کسی مانع خوابیدن بچه نمیشه
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
میگفت پول از پس انداز بخوریمادم عاقل پول از پس اندازش خرج عیش و نوش میکنه ؟؟؟ تازه میخواست با رفیقش ...
😐
اگر این موارد بوده حق داشتین
کلا با شرب خمر مخالفم
چه کار بدی پیش بچه ها اونم
ولش کن بذار قهر کنن
جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤