2777
2789
عنوان

بچه هام شب یلدا ساعت دوازده بخوابن خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر بود مسافرت می رفتید

میگفت پول از پس انداز بخوریم

ادم عاقل پول از پس اندازش خرج عیش و نوش میکنه ؟؟؟ تازه میخواست با رفیقش پیش بچه هام عرقم بخوره بدم اومد

گفتن بریم تفریح دعوای حسابی راه انداختین؟ همینه شان خودتونو پایین میارین حتما ایشون حساب و کتاب کردن ...

حساب کتاب نکرده

امور مالی خونه منم 

گاو صندق منم 

دید پول نداریم میخواست از پس انداز خرج کنه 

یه شبه دیگ بزار معنی جشن بفهمن 

ینی بدون دیدن باباشون بخابن شاید نمیخاد شبو باهات سپری کنه بچهاشم میخاد😅

ولی درمورد سفر واملا حق با همسرته

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
میگفت پول از پس انداز بخوریمادم عاقل پول از پس اندازش خرج عیش و نوش میکنه ؟؟؟ تازه میخواست با رفیقش ...

من کاری به عرق خوردن همسرت ندارم

ولی من خودم پس انداز میکنم باهاش میرم سفر

پول مال خرج کردن سفر به جاش پس انداز به جاش

من از الان کم کم پول میذارم کنار که عید برم سفر

خونه بمونم طولانی مدت دیوانه میشم

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۲.۲۰۰😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃

برای ناهار اومده خونه از ساعت ۱۲ خوابه تا همین الان هنوزم بیدار نشده خرس

اهان فکرکردم از صبح میره تاشب میاد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
حساب کتاب نکرده امور مالی خونه منم گاو صندق منم دید پول نداریم میخواست از پس انداز خرج کنه

خرج شادی شما میخواستن بکنن 

اگر شاد بودین بهتر بود یا حالا 

شما رو درک نمیکنم

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

شوهر منم همینهالبته صبح زود بیدار نمیشهولی خب ۹ بیدار میشه تا بره مغازه ده میشهشب هم تا دیروزت بیدار ...

شوهرمن یک ساعت کارکنه انگار یک روز کارکرده دیگه حوصله هیچکسو نداره

نمیدونم مشکلی چیزی داره

نمیره دکتر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
خب ممنکنه بچه ها خوابشون بیاد من خودم مادرم میبینم ساعت یک تو مراسمی مهمونی بچه بزرگم چشماش خون میوف ...

بچه خودش بخوابه با اینکه مادر بچه هاشو بخوابونه فرق داره

قطعا کسی مانع خوابیدن بچه نمیشه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یه شبه دیگ بزار معنی جشن بفهمن ینی بدون دیدن باباشون بخابن شاید نمیخاد شبو باهات سپری کنه بچهاشم میخ ...

اتیش پاره ها باباشون رو ببین اصلا تا خود صبح نمیخوابن از سر و کولش بالا میرن 😐برای سلامتی خودشون ضرر داره

میگفت پول از پس انداز بخوریمادم عاقل پول از پس اندازش خرج عیش و نوش میکنه ؟؟؟ تازه میخواست با رفیقش ...

فکر کردم مسافرت سالمی هست گفتم اگه میدونستی دعوا درست می کنه میرفتی حالا اونم لج کرده 

مغازه چی داره تا ۱۲ بازه آخه کدوم مشتری امشب تا دوازده تو بازاره اونم تو این سرما

😐

اگر این موارد بوده حق داشتین 

کلا با شرب خمر مخالفم 

چه کار بدی پیش بچه ها اونم 

ولش کن بذار قهر کنن 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

حالا تا چهار و پنج صبح میخواین چ جشنی بگیرین سه وار نفری.

۱۲ میاد خونه چارتا چیپس وپفکه نهایتا تا یک میخورینش،بعدشم میخوابین همه با هم

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.