2777
2789
عنوان

کاربر فیکی که ادعای پزشکی و چندین مدرک دکترا میکنه و مرتکب جرم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 125 پست
چون دعوا نشه ولی جرمه کار ایشون فرق داره

خب تاپیکهایی که یکی مثلا کمک مالی درخواست میکنه هم سریع گزارش میزنن یا نینی یار تگ میکنن.
شایدم واقعا بعضیاشون نیازمند باشن اینطوری بی اعتمادی و بدبینی به همدیگه زیاد میشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بمونه بهتره چون کاربرا میرن تاپیکای قبل رومیبینن میفهمن .

یه عده ادم ساده هستن اینکارم نمیکنن 

سایت جوری شده واسه هم کلام شدن با کسی باید کل تاپیک هاشو شخم بزنیم 😂

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تاپیکهایی که یکی مثلا کمک مالی درخواست میکنه هم سریع گزارش میزنن یا نینی یار تگ میکنن.شایدم واقعا ...

خب اخه حق ندارن کمک مالی بخوان خیلی ببخشیدا مگه فلجن کار نکنن از بقیه بخوان

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

سلامحرفی که نی نی یارها می زنن میگن آره ممنوعه.

خب من دقیقا با یکی از همین کاربران میخواستم صحبت کنم راهی نداره ببینم کاربری جدیدم دارن یا نه؟
آخه حرف و حدیث زیاد میشه درباره هرکی لو میره میخوام تحقیق کنم ببینم کدوم تاپیک درسته.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خب تاپیکهایی که یکی مثلا کمک مالی درخواست میکنه هم سریع گزارش میزنن یا نینی یار تگ میکنن.شایدم واقعا ...

اصل اول:

کسی که نیازمند باشه نی نی سایت نمیاد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بله😃

عجیبه نمیدونستم و جزو دوستان خودم بود و چیز مشکوکی ازش ندیدم.

خب من دقیقا با یکی از همین کاربران میخواستم صحبت کنم راهی نداره ببینم کاربری جدیدم دارن یا نه؟آخه حر ...

خب اگه مطمئن نیستی نباید تاپیک بزنی و به شایعات دامن بزنی چون تعلیق میشی درخواست بده صحبت کن 

حداقل دیگه ادم میشه نمیاد بگه پزشکم چی بگم

همون که کاربران گفتن منظورتونه؟ اگه اون بوده که جزو دوستان خودمم بود تو خصوصی پیام هم داد و چیز مشکوکی ازش ندیدم.

بله تو تاپیک دیگه ادعا داشتنکاربرا ازشون راجب چیزی پرسیدناز گوگل کپی کرده بودنمیدونم تهش چیشد من رفت ...

بله دقیقا منم رفتم اومدم دیدم نیست 

خب من دقیقا با یکی از همین کاربران میخواستم صحبت کنم راهی نداره ببینم کاربری جدیدم دارن یا نه؟آخه حر ...

نه نی نی یار کاربری جدید هم داشته باشن به بقیه نمیگن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عجیبه نمیدونستم و جزو دوستان خودم بود و چیز مشکوکی ازش ندیدم.

عه واقعا؟ 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.