2777
2789
عنوان

کاربر فیکی که ادعای پزشکی و چندین مدرک دکترا میکنه و مرتکب جرم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 125 پست
همینو هم گذاشتم همون اول شما ندیدی

من که نفهمیدم کیه.
و برام سؤاله پس چرا میگن برای بقیه تاپیک نزنین ممنوعه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اخه تعلیق ۷ روزه به دردی نمیخوره ایشون باید دائم بشن که ملتو خر فرض نکنن

نه منظورم این نبود.

چون توی تاپیکشون بحث سیاسی شد ۷ روز تعلیق شدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نفهمیدم کیه.و برام سؤاله پس چرا میگن برای بقیه تاپیک نزنین ممنوعه؟

چون دعوا نشه ولی جرمه کار ایشون فرق داره 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

نه منظورم این نبود.چون توی تاپیکشون بحث سیاسی شد ۷ روز تعلیق شدن.

چی بگم کاش شماهم خواستگار این بشین بهش رسیدگی بشه و مردمو مسخره نکنه

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

سلام🟡 دیروز تعلیق ۷ روزه شدن.

سلام. تاپیک زدن برای بقیه آیا ممنوعه؟
خودمم کنجکاو میشم ببینم کیا هستن این کاربران فیکی که بقیه میگن ولی من نه میشناسم نه پیداشون میکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
انشالله یه روز تاپیک بزنی که چشمانت میبینه ♥️بنظرم حتما برو سمت عمل یا درمان شاید این حین خیری پیدا ...

یه عملی میگن هست که اونم چندین میلیارد پولشه و اصلا نمیدونم الآنم انجام میشه یا نه.

سلام. تاپیک زدن برای بقیه آیا ممنوعه؟خودمم کنجکاو میشم ببینم کیا هستن این کاربران فیکی که بقیه میگن ...

سلام

حرفی که نی نی یارها می زنن میگن آره ممنوعه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عه همون خانم دکترست😄

بله😃

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.                 

اخه تعلیق ۷ روزه به دردی نمیخوره ایشون باید دائم بشن که ملتو خر فرض نکنن

خب تعلیق دائم باشن وقتی خواستن فعالیت کنن با کاربری جدید میان.

خب تعلیق دائم باشن وقتی خواستن فعالیت کنن با کاربری جدید میان.

حداقل دیگه ادم میشه نمیاد بگه پزشکم چی بگم 

کاربریمو بستم عزیزم تگتو تازه دیدم دوتاکاربری روهمزمان استفاده نمیکنم فعلا بااین میام تازمانیکه اونو ...

آهان اوکی

پروفا اسما شبیه همه آدم نمیفمه😅😅

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.                 

خب عزیزم شما اسکرینای طبابتشو میذاشتی اینا چیه گذاشتی

👌