2777
2789

فردا وقت کامپوزیت دارم 

رنگ خود دندونم بزنم یا یه درجه سفید تر 

واقعا موندم 

رنگ خود دندون هم 1 تومن گرون تر 

ولی الان موندم روی این

برای تست رنگ رفتم اونی ک رنگ دندونمه واقعا همرنگ و تغییری نداره اون‌یکی 1 درجه سفید تر از مال خودمه

یه دلم میگ سفید تر بزن حداقل مشخص بشه کردی و رنگ گرفت رنگ طبیعی بشه

یه دلم میگ نچرال بزن کسی نفهمه ولی ردیف بشه شیک باشه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

فقط یه طوری نباشه که وقتی لبخند میزنی انگار گچ کاشتی تو دهنت 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی تومن بیشتر بده عیب نداره طبیعی بهتره تابلو هم نیست

ببین اصلا از اون مصنوعی ها نبست ها فقط دندون سفید تره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

فقط یه طوری نباشه که وقتی لبخند میزنی انگار گچ کاشتی تو دهنت

اصلا اونجوری نمیکنم 

اصلا اونجوری نمیکنم

میدونم بدترین حالت ممکن رو گفتم 

پسرم یه مربی داشت ایشون دندوناشو کرد رنگ گچچچچ وقتی صحبت میکنه هیچ چی متوجه نمیشم فقط رنگ دندوناشو میبینم اصلا هم زیبا دیده نمیشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ببین اصلا از اون مصنوعی ها نبست ها فقط دندون سفید تره

واسه من باشه رنگ دندون خودم رو میگیرم بایدم بهش رسیدگی کنی و نظافت دهان و دندان داشته باشی هیچیش نمیشه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
میدونم بدترین حالت ممکن رو گفتم پسرم یه مربی داشت ایشون دندوناشو کرد رنگ گچچچچ وقتی صحبت میکنه هیچ چ ...

دقیقا من بین رنگ دندون خودم و 1 درجه سفید تر موندم نه سوپر بلیچ 

واسه من باشه رنگ دندون خودم رو میگیرم بایدم بهش رسیدگی کنی و نظافت دهان و دندان داشته باشی هیچیش نمی ...

آخه هیچکس متوجه نمیشه اونجوری 🥺

سبک سنگین کن ببین بیشتر کدوم به دلت هست که بعدش نگی کاش اونیکی رو انتخاب میکردم 

گزینه ای نداره اینکه روی لبخند و صورتت هر دو رو امتحان کنی ؟

خوب حالا اگه زیاد تابلو نمیشه و سفیدیش زیاد نیست اون یکی رو بزار با توجه به سلیقه خودت 

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
سبک سنگین کن ببین بیشتر کدوم به دلت هست که بعدش نگی کاش اونیکی رو انتخاب میکردم گزینه ای نداره اینکه ...

تست رنگ کرد ولی یه نقطه میزاره رو دندون 

اصلا متوجه نمیشی با یه دندون آخه 

خوب حالا اگه زیاد تابلو نمیشه و سفیدیش زیاد نیست اون یکی رو بزار با توجه به سلیقه خودت

یعنی واقعا موندم و درمانده شدم😂😔