2777
2789
عنوان

دیروز تو مهمونی به خاطر اندامم مسخره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 104 پست
درکت میکنم منم لاغرم میخواستم چاق شم ولی متاسفانه بخاطر کلسترولم نمیتونم وزن بگیرم و بخاطر هورمون ها ...

کمبود وزن نداشته باشین که خوبه همین لاغری 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من قد ۱۶۸ موقع عقدم ۴۳ کیلو بودم بعد دوسال شدم ۴۸ کیلو

میدونم کمه ولی خبببب😂

الانم باردارم و ۵۱ کیلوام فعلا

میدونم چی میگی منم به خاطر لاغریم خیلی حرص میخورم ولی آرزو میکنم ادمی بیاد توی زندگیت ک فقط تورو به خاطر خودت و اخلاقت بخواد نه اندامت❤️

من شوهرم خیلی توی اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته اصلا به روم نمیاره لاغری 

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من قد ۱۶۸ موقع عقدم ۴۳ کیلو بودم بعد دوسال شدم ۴۸ کیلومیدونم کمه ولی خبببب😂الانم باردارم و ۵۱ کیلوا ...

عزیزدلمممم مرسی بابت دعای خوبت 🥰😍قربونت بشم قشنگم ان شاء الله کنار هم با نینی کوچولوتون خوشبخترین باشین خداروشکر کن بابت همسر خوبت🥹🥹🥹

من قد ۱۶۸ موقع عقدم ۴۳ کیلو بودم بعد دوسال شدم ۴۸ کیلومیدونم کمه ولی خبببب😂الانم باردارم و ۵۱ کیلوا ...

الهی امین واسه منم دعا کن همچین ادمی نصیبم شه که آدم رو همونجور ک هس بخواد نخواد خودمون تغییر بدیم😢واسه چاقی آدم باید چیزای مضر بخوره که کبدش خراب میشه و کلسترولمون بالا میره

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
عزیزدلمممم مرسی بابت دعای خوبت 🥰😍قربونت بشم قشنگم ان شاء الله کنار هم با نینی کوچولوتون خوشبخترین ...

فدات بشم عزیزم ان شاءالله😘

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
الهی امین واسه منم دعا کن همچین ادمی نصیبم شه که آدم رو همونجور ک هس بخواد نخواد خودمون تغییر بدیم😢 ...

ان شاءالله گلم

اینجور آدم ها شعور نداشته خودشون رو به نمایش میذارنمنم همش به دلایل مختلف مسخره میشم دلم میشکنه نارا ...

وای خدا لعنتشون کنه انقد راحت دل آدما رو میشکنن😫🥺

جوانه گندم خوردم بهم نساخت مریض شدم دیگه هیچی نخوردم فقط تعریف عرق یونجه رو شنیدم می‌خوام اونو بخورم ...

در حالت کلی شما باید خودت از فرم بدنت خوشت بیاد به بقیه ارتباطی نداره خیلیارو دیدم آوردن بیمارستان استخوان لگن یا سر زانو سیاه شده باید تعویض مفصل بشن فروشنده قاطی عرقیجاتش کورتون استفاده کرده یا طرف کبدش دیگ به پیوند رسیده به عرقیجات عطاری زیاد اعتماد نکن لاغری مهم نیست بدن سالم و چکاپ سالانه مهم هست 🌺🌺