2777
2789

من سخت تلاش میکنم تا چاق بشم و خب حرف اون خانوم تو مهمونی جلو همه کلی ناامیدم کرد 😔💔

کاری با من کرد که دیگه اعتماد به نفس ندارم 

یه نگاه به من کرد گفت غذا نمیخوری که اینجوری موندی  منم بهش لبخند زدم فقط 

هی نگاه به سر تا پام میکرد هی تکرار میکرد خیلی لاغری چته تو انقد غذا نخوردی اینجوری شدی تو همش تو این ریخت موندی...هی خدا حالم بد میشه دربارش حرف میزنم 😔

یکی هم کنارش بود گفت خودش نمیخوره دیگه 

من دلم شکست نتونستم چیزی بگم فقط لبخند زدم و خب بعد از حرفش کلا سرم پایین بود از خجالت 🥲💔

خب چیکار کنم دست من نیست 💔از بچگی لاغر موندم دیگه جون ندارم معدمم ضعیف و کوچیک شده الانم به هر دری میزنم چاق شم نمیشم که نمیشم 😭😭😭😭

اون خانومی که مسخرم کرد یه خانوم تحصیل کرده بود معلم بود الان بازنشسته شده من خیلیم واسش احترام قائل بودم 

اصلا انتظار نداشتم انقد بی فرهنگ و بیشعور تشریف داشته باشه 

قیافه قد اسم رنگ پوست چاقی و لاغری اینا چیزیه که انتخاب خوده ادم نیست چیزیه که خودمون تصمیم نگرفتیم اینجوری باشه و هیچ نقشی توی این مدل بودن نداشتیم آدم باید خیلی بی فرهنگ بی شخصیت باشه که بخاطر چیزی که دست خودش نبوده دیگران رو مسخره کنه...

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

اگه لاغری اصلا لباسای تنگ نپوش 

همش گشاد و لش بخر

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بیخیال 

من یه بار رفتم آموزش و پرورش اونجا یه آقایی نشسته بود فکر کنم معاون بود 

بهم‌گفت تو چرا انقد لاغری یکم بخور جون بگیری وگرنه نمیتونی درس بخونی😂😂

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

ولش کن طرز فکرشون قدیمیه

با این طرز فکرش نابودم کرد 

الان شده برم دارو های مضر هم مصرف کنم میکنم تا چند کیلو اضافه کنم هر بلایی هم سرم بیاد گردن اونه ازش نمیگذرم بیشعور 

اصلا به فکر چاقی نباش منم اینقدر مسخره میکردن بایت لاغری الان شدم ۷۰ کیلو بازم همونا که منو بابت لاغری مسخره میکردن الان بابت چاقی مسخرم میکنن ولش کن ولش کن ولش کن 

اصلا برات اهمیت نداشته باشه

بدون امضا

عزیزم اینجور مواقع احترام و بزار دم کوزه... جوابشو میدادی برادر شوهر منم خیلی منو مسخره می‌کنه هر سری هم جوابشو میدم الان یکم بهتر شده ولی به حد شوخی رسیده چون من خیلی ریزه میزه ام خودشون اندازه دراکولان 

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

بابا بیخیال من یه بار رفتم آموزش و پرورش اونجا یه آقایی نشسته بود فکر کنم معاون بود بهم‌گفت تو چرا ا ...

چقد بدم میاد از این آدمای فضول آخه به تو چه اه 😔من واقعا مشکل لاغریم حاده خودم می‌خوام چاق شم اما انتظار نداشتم کسی بخاطر اینجوری بودنم مسخره کنه 

با این طرز فکرش نابودم کرد الان شده برم دارو های مضر هم مصرف کنم میکنم تا چند کیلو اضافه کنم هر بلای ...

والا مشکل از توئه که حرف هرکسی برات اهمیت داره این همه مدل خودشون رو دارن با لاغری خفه میکنن تو مشکل داری با خودت 

از لاغری خودت لذت ببر همین که سلامت باشی کافیه 

اعتماد به نفستم ببر بالا 

بدون امضا