2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی بگی اون چه فصلیه؟

چیزی حس نمیکنم نمیتونم بگم 

ولی اگه اگه اشتباه نگم ازش حس سردی میگیرم پش فصل سرد هستش زمستانی پاییزی دقیق نمیتونم بگم  اشتباه هم ممکنه راجب این بگم چون چیزی حس نمیکنم زیاد اصلا

سومین کاربری🌿

ماه تولدم؟

عزیزم وقتی حس ششم میپرسید نباید کنارش اینارو بپرسید 

مگه من جن دارم بدونم؟ 

وقتی میگی ماه تولد من باید بین ۱۲ تا ماه حسمو بگم صدردصد خطا داره 

ولی وقتی میگی فلانی دوسم داره یا نه حسم بین آره یا نه یکیو میگه 

عزیزم وقتی حس ششم میپرسید نباید کنارش اینارو بپرسید مگه من جن دارم بدونم؟ وقتی میگی ماه تولد من باید ...

خب فصلشو بگو 

Aچه فصلی به دنیا اومده؟

خب میخوام مطمئن شم

چقد عنشو در اوردید مگه کسی که حس شیشمش قویه پیشگو یا رماله نهایت یه چی آنی میاد تو ذهنشو میره در رابطه با موضوعی ،فکر کردید اینجوریه که هر چی بپرسید اونم براتون یک صفحه جواب های عین واقعیت بنویسه اندکی تفکر بد نیست خدا عقل داده اینقد آکبند نزاریدش کنار بخدا خیلی در اشتباهید

بلاخره همه چیز درست میشه
چقد عنشو در اوردید مگه کسی که حس شیشمش قویه پیشگو یا رماله نهایت یه چی آنی میاد تو ذهنشو میره در راب ...

چه طرز صحبته .... 

دیدم تو این سایت کسایی که حتی ریزترین چیزارو هم درست میگن 

وارد رابطه میشم با کسی که توی ذهنمه؟

میشه دو دقیقه بدبختا رو امون بدی؟؟؟

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

بدبختا حرف خیلی زشتیهبعدش هم مگه به شما کامنت دادم فشار میخوری

خیر به من کامنت ندادی ولی اجازه بده استارتر جوابشو بگیره بعد 

این تاپیک ، تاپیک اونه نه تو

حس ششمیا هم خسته شدن از دستتون

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم