ببینید این مهریه واقعا ی مشکل بزرگو اساسی شده.......واقعا دخترا و خانواده ی دختر نمیدونن چیکار کنن؟!مسعولا هیچ فکری نمیکنن،،فقط دهنشونوبازمیکنن بدون فکرحرف میزنن...اونم به نفع مرد...چون زندونا پر شده از بدهکارهای مهریه،ودولت هم براش سخته خرج اینهمه آدمو توزندون دادن،خوب هر آدم در طول شبانه روز کلی خرج داره...اگه مهریرو زیاد بگیری از ی ور بوم میوفتی..🤔اگه مهریه رو کم بگیری،ازاونور بوم میوفتی....واقعا نمیدونی چیکار کنی....خوب من عروس سال۱۳۸۲. ام یعنی ۲۱ سال پیش.....مهریم ۴۱۴ تا سکه ی تمام بهار(عندالمطالبه)است...شوهرم اوایل ازدواج چیزی نداشت...بعد چند سال اون کار کرد،من جمع کردم...از خیلی چیزها چشم پوشی کردم.....تمام طلاهامو تو زندگی فروختم دادم شوهرم...شوهرم پیشرفت کرد...الان ۴۶ سالمه ۴ تا فرزند دارم...هم دختر،هم پسر....حالا ۲ ساله خانواده ی شوهرم به شوهرم یاد دادن چون خانومت مهریش زیاده....محض احتیاط تمام مالو اموالتوبزن به اسم ما😠افکار شوهرموبهم ریختن...نمیدونم چرامنی که دارم زندگی میکنم اونم با۴ تا بچه تمام وجودم رو گذاشتم تو این زندگی از جونو دل مایه گذاشتم..سر شوهرمو خوندن...گفتن و گفتنو گفتن....خوب الان وضع مالی شوهرم خیلی خوبه....قبلا هیچی نداشت!!...بالاخره شوهرم تسلیم اونا شد....وتمام مالو اموالشو زد به نام خانوادش😩😩😩😩😩😠😠😠😠😠😠😨🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔من ۲ ساله باهاشون قطع رابطم....وبهشون گفتم واگذارتون کردم بخدا....شما بدونینو خدای بالای سرتون.........اونا هم گفتن ما برای تحکیم پایه های زندگیتون اینکارو کردیم و اینا دست ما امانته.....منم گفتم پایه های زندگی من محکم بود....شما بااین کارتون لرزوندینش...درضمن امانت شوهر دست زنش نه افراد دیگه......من هیچوقت با ۴ تا بچه فکر طلاق و مهریه به سرم نمیزنه.....حالا شوهرم میگه تو بیا بریم محضر مهریتو تمام و کمال ببخش منم مالو اموالو برگردونم به نام خودم🤔🤔🤔خوب بنظر شما حالا من چیکار کنم؟؟!
مهریه ی من که زیاد بود،،پس چرا اینطوری شد....ومن الان در سکوت زیر سایه ی بچهام نشستم و دارم تو همین خونه به زندگیم ادامه میدم...مثل یک زنوشوهر عادی...هیچ مشکلی تو زندگیمون نداریم....تنها مشکلمون شده همین.....منم واقعا نمیدونم چیکار کنم؟اصلابخشیدن مهریه کار درستیه؟؟؟...مالو اموال دست خانوادهدی شوهر باشه چطور؟؟؟؟نمیدونم چیکار کنم....فقط میدونم بچهامو دوست دارم ودر قبالشون مسعولم.وباید با آرامش به زندگیم ادامه بدم.....(..عذر خواهم از خواننده ی محترم....که متنم طولانی شد)