2777
2789

برادرشوهرم و شوهرم باهم شهر دیگه کار میکنن شش ماه کار کردن هزارتومن بهشون پول نداد صاحب کار گفته بود بعداز اتمام کار میدم بهتون خلاصه ما این شش ماه رو با یارانه و مساعده خیلی کمی ک صاحب کار میداد گذروندیم دوهفته پیش کارشون تموم شد و صاحب کار تسویه شون کرد ب شوهرم ۱۰۰ میلیون و ب برادرشوهرم ۱۰۰ داد.

ما با ۱۰۰ میلیون حیاطمون ک ۹۰ متره رو موزاییک کردیم و بقیشم ۳ کیسه برنج ۲ کیلو گوشت قرمز ۱ کیلو پسته خرما آجیل مرغ ماهی میگو کیک شیرینی شکلات و کلی چیزای خوراکی ک واجبم نبودن خریدیم .

برادر شوهرم رفت ۸۰ میلیون طلا خرید و بقول خودش ده تومن پس انداز کرد و ۵ تومن برا زن و بچه هاش لباس خرید و ۵ تومنم مایحتاج خونه.

ما الان ۴ میلیون داریم دارم دق میکنم هوا سرد بود موزاییک یخ کرد همه کنده شدن.

ب امام حسین برنجی ک ۱۲ ساله ازش میخریم اینبار تقلبی بود و داخلش برنج هندی ریختن ایرانی نبود فردا ببریم ببینم پسش میگیرن.

دلداریم بدید .

هرکاری کردم شوهر نفهمم طلا نخرید 

چقدر سخت

برای شش ماه همش صدتومن😔

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

خب موزاییک کسی نگفت بهتون الان فصلش نیست ؟حتی بنایی که انجام داد ؟

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرفت خودتون خرجش کردین دیگه یه جوری گفتی فکر کردم دزدیدن ازتون هر کی یه طور خرج و پس انداز میکنه ۸۰ میلیون طلا هم چیزی نیس پول دو تا سکه تمامم نیس حتی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
شوهرم خودش بناست بفاطمه زهرا ده نفر بیشتر بهش گفتن یخ میکنه گوش نداد

عیب نداره حالا برا اون ۴ تومن برنامه بریزید که خوب خرجش کنید شمام مایحتاج خریدین دیگه خداروشکر 

برنجم اگر خیلی وقت ازشون خرید دارید احتمال زیاد عوض میکنن نگران نباش 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حالا مثلا ۸۰ م ،چند گرم طلا شده؟ انقدر خودتو از بین نبر. ‌موزاییک ها رو هم شوهرت درست میکنه . فقط کاش یکم بیشتر پول کنار میزاشتی که اونم مهم نیس مایحتاج خریدی دیگه !

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭