2777
2789
عنوان

خیلی باهوشم خییلیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 76 پست
شما اگه خیلی باهوش بودی تو انتخابت هوش بیشتری بخرج میدادی!!

دو تا تاپیک قبلش اصلا صحبت از هوش و ذکاوت نبود، فقط درمانده بود 

یهوو شد خانوم مارپل و خرگوش باهوش

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اورثنیک مغز رو کور می‌کنه ولی من به موضوعاتی پی بردم که با هزار جور فکر و ترفند تمیز ازم پنهان شده ب ...

من خودمم اورتینکرم از تایپ کردن شما متوجه شدم ک شمام هستید

حالا میخایید قبول نکنید اوکی مشکلی نیست

ولی همسرتون نامزدتون خیانتی نکرره و نمیخاد بکنه ولی با همین فرمون بری جلو خودت باعث این کار میشی

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما اگه خیلی باهوش بودی تو انتخابت هوش بیشتری بخرج میدادی!!

🤣چه ربطی داشت ... ازدواج من به شدت سنتی بوده ☺️

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

دو تا تاپیک قبلش اصلا صحبت از هوش و ذکاوت نبود، فقط درمانده بود یهوو شد خانوم مارپل و خرگوش باهوش

چقدر بی ربط و مسخره صحبت میکنید ... اون تایم حالم بد بوده تاپییک زدم بعدش نشستم فکر کردم پازل رو چیدم کنار هم 

کجاش عجیبه ،و 😂

بنظرم این باهوشی نیست این حساسیت زیادیه ،این کارای الان شما برای قبل از عقد هست نه الان . یه روزی شو ...

متاسفانه ما دوران قبل عقد نداشتیم چون خانواده‌ ی سنتی داشتیم

منو چکار داری شما توضیحتو بده

اتفاقا با خود شما کار دارم 

یا دانشجو ترمکی  مهندسی هستی 

یا دبیرستانی 😂

یاد مادرشوهر سابقم انداختی منوتا سوم راهنمایی درس خونده بودبعد حس هوش سرشار داشت

قابل توجه شما مهندسم 😂🤣

من استاد دانشگاهم چهل سالمه و ایران هم زندگی نمیکنم حالا سری فیبوناچیو توضیح بده

اوکی😂😂😂

مجموع دو عدد و عبارت قبلی عدد بعدی رو میسازن 

البتههههههه به جز مبدا و عبارت اولی