2777
2789
عنوان

من داغونم کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 53 پست
عه جدی؟ من تو سرم بود خیاطی هم یاد بگیرم یا نه ولی مثل اینکه سخته مشتری نداره نه؟

اخه من هم شهر نسبتاکوچکم هم مغازه ندارم تو خونه میدوزم شاید تو شرایط شما بهتر بوداینجام کسایی که مغازه دارن خوب کار میکنن 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
ببحشید از کجا درامد دارین؟

عزیزم من کارشناسی ارشد مهندسی خوندم ۷ سال سابقه کار تو شرکت مهندسین مشاور داشتم ولی بعد از بچه دار شدن رفتم تو کار لباس..البته خیلی کار پر چالشیه و حوصله و ذوق میخواد ولی تو هررر کاری بخواهید موفق بشید باید وقت و انرژی بگذارید و پشتکار داشته باشید وگرنه به نتیجه مطلوب نمیرسه... 

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من کارشناسی ارشد مهندسی خوندم ۷ سال سابقه کار تو شرکت مهندسین مشاور داشتم ولی بعد از بچه دار ش ...

من سه تا بچه دارم ز یادم نمیتونم کار کنم کار مشتری های خیلی کم رو هم شبا بعدخواب اونا انجام میدم

من سه تا بچه دارم ز یادم نمیتونم کار کنم کار مشتری های خیلی کم رو هم شبا بعدخواب اونا انجام میدم

خدا قوت🥰😍 واقعا آفرین که به موقع بچه دار شدید مادرِ خوب بودن خودش بزرگترین و مهم ترین کار تو زندگی ما خانوماست...کلی انرژی و وقت میبره 

خدا قوت🥰😍 واقعا آفرین که به موقع بچه دار شدید مادرِ خوب بودن خودش بزرگترین و مهم ترین کار تو زندگی ...

ای وای روزی ۱۰ بار میگم من میخواستم چکار اینارو دوتاش ناخواسته بوده خودم ۲۵ سالمه. ایکاش شرایطم خوب بشه اونموقع مادر بهتری هم میشم

ای وای روزی ۱۰ بار میگم من میخواستم چکار اینارو دوتاش ناخواسته بوده خودم ۲۵ سالمه. ایکاش شرایطم خوب ...

حالا که خدا داده اصلا به این چیزا فکر نکنید ماشالا جوونید و پر انرژی... خدا کمک میکنه بچه ها بزرگ میشن عوضش تو ۳۵-۴۰ سالگی چندتا بچه جوون و شاداب کنارتونن که همش بهتون انگیزه میدن و‌ مایه افتخارتون خواهند بود  

حالا که خدا داده اصلا به این چیزا فکر نکنید ماشالا جوونید و پر انرژی... خدا کمک میکنه بچه ها بزرگ می ...

زندگیم خیلی بدتر و سخت تر از اونیه که فکرشو بکنین بخاطر همین گاهی ناشکری میکنم ولی وقتی میخوابن میبوسمشون میگم خدایا من غلط کردم بچه هامو خودت حفظ کن

زندگیم خیلی بدتر و سخت تر از اونیه که فکرشو بکنین بخاطر همین گاهی ناشکری میکنم ولی وقتی میخوابن میبو ...

الهییییی... منم دقیقن همینم اگر گاهی بخاطر استرس و فشارهای روزمره سر بچم داد بزنم یا دعواش کنم شب که کنارش میخوابم کلی توبه میکنم که چرا اینکار رو کردم و بوس و‌ نوازشش میکنم ولی واقعا دیدن چهره معصوم بچه ها وقتی با آرامش تو خوابن کلی انگیزه و انرژی میده و غم و غصه ها رو‌ میشوره میبره الهی که همه بچه ها صحیح و سلامت بزرگ شن و عاقبت به خیریشونو ببینیم🤲🌿💖

الهییییی... منم دقیقن همینم اگر گاهی بخاطر استرس و فشارهای روزمره سر بچم داد بزنم یا دعواش کنم شب که ...

الهی آمین. من که خودم عاقبتم خوب نشد انشالله حداقل خوشبختیو پیشرفت بچه هامو ببینم