قبلا خوشگل بودم قشنگ بودم اوایل ازدواجم خیلی بهتر بودم الان چهرم داغون شده پوست صورتم شل شده ابروهام اومده پایینتر صورتم جای جوش داره پوستم داغونه وقتی میزم جمع فامیلامون همشون پولدار خوش لباس از بس به خودشون رسیدن همشون شدن عروسک من حتی پول ندارم یه دکتر پوست برم داغونم از خودم بدم اومده نمیخوام ناشکری کنم ولی دختره شیطون قبلی نیسنم خیلی افسرده شدم اصلا دلم نمیخواد از خونه بیرون برم. گوشم از نصیحت های بیخود پره کسی که پاش شکسته میتونه بلند شه بدوئه ؟ وقتی کسی روحش خستس با هیچی خوب نمیشه. بی پولی امونمونو بریده هر کار شوهرم میکنه باز تا کمر تو قرضیم رفت سمت املاکی البته به عنوان شغل دوم کلا خوابید تعطیل یه زن وقتی حس زیبا بودنش رو از دست بده یعنی دیگه دیگه هیچ....اینچام میترسم درد و دل کنم همه کم سن و سال و بی تجربه . ادم مونده دردشو به کی بگه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شرایط سختیه درک میکنم خب سعی کن اول با هزینه کم به پوستت برسی از چیزای گیاهی هم استفاده کن که ضرری ب ...
میگم که خیلی چیزا برای پوستم اسفاده کردم تا پارسال جوش میزدم ولی یه راهی پیدا کردم جوشام کمتر شدن و الان بعده چندین ماه یدونه جوش رو لپم زدم ولی برای جای جوش چاره ای جزلیزر نیس
سلام عزیزای دلم🌿 دخترا اگر لباس های زیبا و باکیفیت و قیمت مناسب میخواهید لطفا کلمه سنجاق رو تو گوگل سرچ کنید و به سایتمون سر بزنید کلی کار خوشگل دیگه هم داریم
حتما ببینید و سفارش بدید
پوشاک سنجاق 🧷Sanjaghcollection
👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com
۶ تومن درامد دارم من تقریبا. ولی خورد خورد میاد ماهیمیشه ۴ الی ۶ تومن ولی کفاف هیجیو نمیده بدجور گر ...
خب شهر شما بزرگه من ماهی ۴۰۰ تومن یارانه خودمو میگیرم هرماه باهاش یه چیزی میخزم برا خودم یا بچه هام البتع روشم میذارما خودم تو خونه خیاطی میکنم اونم مشتری نداره که اگرم داشت لباسشو میگیره میزه سال بعد پولشو میاره
به خر اگه الماسمبدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏