2777
2789
عنوان

من داغونم کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 53 پست
شهر شمارو نمیدونم شهر ما خانما گردو میشکنن برای کارفرما مثلا روزی یک گونی پول خوبیم میگیرن حداقل خرج ...

مثلا چقدر میشه  درآمدش؟ ما تو شهر بزرگیم

برام صلوات میفرستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا چقدر میشه درآمدش؟ ما تو شهر بزرگیم

شهر بزرگ فک نکنم باشه درامدشم فکر نکنم شمارو راصی کنه مثلا روزی۲۰۰ تومن شاید باشع

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
شرایط سختیه درک میکنم خب سعی کن اول با هزینه کم به پوستت برسی از چیزای گیاهی هم استفاده کن که ضرری ب ...

میگم که خیلی چیزا برای پوستم اسفاده کردم تا پارسال جوش میزدم ولی یه راهی پیدا کردم جوشام کمتر شدن و الان بعده چندین ماه یدونه جوش رو لپم زدم ولی برای جای جوش چاره ای جزلیزر نیس

برام صلوات میفرستین

سلام عزیزای دلم🌿 دخترا اگر لباس های زیبا و باکیفیت و قیمت مناسب میخواهید لطفا کلمه سنجاق رو تو گوگل سرچ کنید و به سایتمون سر بزنید کلی کار خوشگل دیگه هم داریم 

حتما ببینید و سفارش بدید 

پوشاک سنجاق 🧷Sanjaghcollection

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

شهر بزرگ فک نکنم باشه درامدشم فکر نکنم شمارو راصی کنه مثلا روزی۲۰۰ تومن شاید باشع

۶ تومن درامد دارم من تقریبا. ولی خورد خورد میاد ماهی‌میشه ۴ الی ۶ تومن ولی کفاف هیجیو نمیده بدجور گرونیه

برام صلوات میفرستین
۶ تومن درامد دارم من تقریبا. ولی خورد خورد میاد ماهی‌میشه ۴ الی ۶ تومن ولی کفاف هیجیو نمیده بدجور گر ...

خب شهر شما بزرگه من ماهی ۴۰۰  تومن یارانه خودمو میگیرم هرماه باهاش یه چیزی میخزم برا خودم یا بچه هام البتع روشم میذارما خودم تو خونه خیاطی میکنم اونم مشتری نداره که اگرم داشت لباسشو میگیره میزه سال بعد پولشو میاره

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
خب شهر شما بزرگه من ماهی ۴۰۰ تومن یارانه خودمو میگیرم هرماه باهاش یه چیزی میخزم برا خودم یا بچه هام ...

عه جدی؟ من تو سرم بود خیاطی هم یاد بگیرم یا نه ولی مثل اینکه سخته مشتری نداره نه؟

برام صلوات میفرستین