قبلا خوشگل بودم قشنگ بودم اوایل ازدواجم خیلی بهتر بودم الان چهرم داغون شده پوست صورتم شل شده ابروهام اومده پایینتر صورتم جای جوش داره پوستم داغونه وقتی میزم جمع فامیلامون همشون پولدار خوش لباس از بس به خودشون رسیدن همشون شدن عروسک من حتی پول ندارم یه دکتر پوست برم داغونم از خودم بدم اومده نمیخوام ناشکری کنم ولی دختره شیطون قبلی نیسنم خیلی افسرده شدم اصلا دلم نمیخواد از خونه بیرون برم. گوشم از نصیحت های بیخود پره کسی که پاش شکسته میتونه بلند شه بدوئه ؟ وقتی کسی روحش خستس با هیچی خوب نمیشه. بی پولی امونمونو بریده هر کار شوهرم میکنه باز تا کمر تو قرضیم رفت سمت املاکی البته به عنوان شغل دوم کلا خوابید تعطیل یه زن وقتی حس زیبا بودنش رو از دست بده یعنی دیگه دیگه هیچ....اینچام میترسم درد و دل کنم همه کم سن و سال و بی تجربه . ادم مونده دردشو به کی بگه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر بچه مشکلی نیست و درآمد زیاد برات مهمه به نظرم برات مهم نباشه همون حقوق کمم کمکت میکنه اگر کسی د ...
شوهرم جلو چشمم خیلی داره دستو پا میزنه برای پول به هیجی نمیرسیم بیشتر غرق میشیم ادم پدر مادر پولدار داشته باشه تو این گرونی اینقدر دستو پا بزنه و به جایی هم نرسه. دنیا خیلی بی رحمه
شما الان چهرت روز به روز بدتر بشه ناراحت نمیشی! خدایی نمیشی؟ مگه میشه یه زن که خودش مظهر زیباییه روز ...
عزیزم روال طبیعیه زندگی همینه معلومه که منم وقتی عکس ده سال پیشمو میبینم میگم چقدر زیباتر از الان بودم ولی کاری نمیشه کرد قطعا راه هایی برای زیباتر شدن هست ولی واقعا زیبایی همه چیز نیست... شما سلن دیون خواننده معروف تایتانیک و خیلی هنرپیشه های خارجی رو ببینید حتی بینیشونم عمل نکردن و چهره نچرال رو ملاک یونیک بودن میدونن حتی وقتی بوتاکس میزنن هم جوری نمیزنن که چهره مصنوعی بشه و دوست دارن وقتی اخم میکنن دو تا چین طبیعی رو پیشونی و گوشه چشمشون بیفته
👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com
عزیزم روال طبیعیه زندگی همینه معلومه که منم وقتی عکس ده سال پیشمو میبینم میگم چقدر زیباتر از الان بو ...
اونایی که ده سال از من بزرگتر شایدم بیست سال باز از من زیباتر شدن. و هستن. کاش منم تو کشوره سلن دیون زندگی میکردم غمی نبود ولی واقعیتو نمیشه عوض کرد همش شعاره ما تو ایران و محیط اینجا زندگی میکنیم هر روز که میریم بیرون ادمایی مثل سلن دیون رو نمیبینیم هم وطنای خودمون هستن دورمون