2777
2789
عنوان

کاربرای مرد چی پیش خودشون فکر میکنن درخواست دوستی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 71 پست
نه تو خونممماوه اوه ببین داغوننن سرده یعنی یخبندوننن

اها خوبه پس

فکر کردم تو حیاطی، یه لحظه من به‌جا شما سردم شد😂

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣دقیقا الان یه کاربر آقا اومد تو ذهنمیعنی هر خانمی که تاپیک عکس میزنه این سریع میره🤣🧟‍♀️🤡

بعد هم میگه عکس نذارید سوء استفاده میکنن کاربرا🤪😂😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

آقایون سایت امشب نیستن کار دارن خیالت راحت🤣🤦‍♀️

یعنی متاهل هم هستن واااا مصیبتاااا

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

همین ی ساعت پیش اعصابم خورد بود مثل چی ناراحت بودم دیدم یکی از این روانیا درخواست داده قبول کردم دلم ...

عزیزدلم❤

امیدوارم همیشه شاد باشی زیبا🌛

به منم امشب یکی از این بیشعورا درخواست داد😐

عزیزدلم❤امیدوارم همیشه شاد باشی زیبا🌛به منم امشب یکی از این بیشعورا درخواست داد😐

مرسی عزیز دل من توام همینطور شب یلداتون مبارک امیدوارم کلی بهت خوش بگذره

واقعا بی شخصیتن از روام‌ نمیرن

همین ی ساعت پیش اعصابم خورد بود مثل چی ناراحت بودم دیدم یکی از این روانیا درخواست داده قبول کردم دلم ...

ایشون ب منم درخواست دادن بذارین آب نمک اصلا جواب ندین

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نمیشه بند شد بیرون واقعا سرده شمام مراقب باشید 😂فقط منم خوابم نمیبره وای خوابم میاد ؟

😂اره اینجام سردهههه

والا من خوابم میاد ولی نمیتونم گوشیو بزارم کنار🤣😑🧟‍♀️