2777
2789
عنوان

کاربرای مرد چی پیش خودشون فکر میکنن درخواست دوستی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونا مقصر نیستن 

مقصر یه عده بچه دبیرستانی هستش که ریختن اینجا راه به راه تاپیک میزنن آقایون بیان پسرا بیان فلان سوالو جواب بدن 😏

اونام ثبت نام میکنن میریزن تو سایت 

من چند ساله اینجام چندتا کاربری قبلاً ترکوندم که البته اشتباه کردما چون این سایت ارزش نداره ، چندین نفر میشناسم متاهلن با پسرا اینجا دوستن و واسه همدیگه تاپیک های عاشقانه هم میزنن 

زیادم به پسرا گیر نده زنا بدترن عزیزم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اصلا اینجا چیکار میکنن چطور حوصلشون میکشه من شوهرم میبینه نینی سایتم میگع اینا چیه میخونی

😂😂😂

نمیدونم واقعا

اینا کار ندارن!

حق با همسرتون هستش سایت جدیدا طوری شده که اصلااا تاپیک جالبی وجود نداره

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

😂😂😂نمیدونم واقعااینا کار ندارن!حق با همسرتون هستش سایت جدیدا طوری شده که اصلااا تاپیک جالبی وجود ...

حالا هر رفتار جدیدی ازم ببینه میگع همشو از اونجا یاد گرفتی😂

عزیزم اونا مقصر نیستن مقصر یه عده بچه دبیرستانی هستش که ریختن اینجا راه به راه تاپیک میزنن آقایون بی ...

اره از اینجور تاپیکا زیاد دیدم پسرا بیاید و...

پشماااامممم

واقعا دوستننننن؟

آخه با پسرا اینجااا؟😂😑🧟‍♀️

اره از اینجور تاپیکا زیاد دیدم پسرا بیاید و...پشمااااممممواقعا دوستننننن؟آخه با پسرا اینجااا؟😂😑🧟‍ ...

آره بخدا 

اونم چندتا چندتا 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اره حفظ ظاهر میکنن ولی از همه لاشی ترن🤡😂😂😂

🤣🤣🤣

دقیقا الان یه کاربر آقا اومد تو ذهنم

یعنی هر خانمی که تاپیک عکس میزنه این سریع میره🤣🧟‍♀️🤡

داخل خونم میترسم برم دستشویی تو حیاطه وویییییگریه هم کردمم چشام میسوزهههگشنمه گرمم هست خونه خودمون ه ...

عزیزممم

یعنی الان تو حیاطی؟

سرد نیست شهرتون؟