2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤦‍♀️

لباس عروس سبز روشن و تیره،یه دسته گل از هفت تیر که دورش بجای شکوفه،فشنگ هست بعد آقا پلیسه ی اعزامی میاد جلو آرایشگاه بهت احترام نظامی میزاره همه کل و جییییییغ😁😁😁😁😁

ماشین ۱۱۰ رو تزئین کرده و بوق بوق بوبوق بووووق تو خیابون

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
صداش قشنگ بود ؟

خیلی

البته کم و بیش یادمه صدا و چهره اش رو

ولی میدونم خیلی بزام جذاب بود

کاش گوشیم و با خودم میبردم حدالقل صداش و داشتم🤦‍♀️یا حدالقل تماس و ضبط میکزدم

کاربر رقص__پروانه هستم و تعلیق شدم

ببین فردا بخاطر توهم که شده نماز میخونم🫠🤣جدی میگممعامله خوبیهحالا ببینم اقا دوماد شوما چه شکلیه؟دو ...

ببیییییین داری یه کاری میکنی از ته قلبم دعا کنما ممنونم خیلی با معرفتی ک دختر ، من بلد نیستم نماز بخونم اما میتونم خیلی از خدا واست بخوام با تموم جون دلم قووووول میدم

این بزمجه 

متاسفانه قدبلنده چهارشونه 

لاغر نیست چاقم نیست توپره 

چشم و ابرو مشکیه کثافط😂

لبخندش شیرینو قشنگه لبخندشو دوس دارم 

یه دونه چاله چونه داره 

و من فک میکنم خیلی دوسش دارم امید بودنو کنارش دارم میدونی من هیچوقت دختری نبودم ک بخوام کوتاه بیام سریع همه چیزو ترک میکردم چ پارتنر چ کار چ رفیق چ همکار چ خانواده اما عجیب این پسرو برای موندن میخوام هربار سعی میکنم درست کنم اگ چیزی خراب شد

هم به شدت شجاع و مردانه وقتی تو لباس فرم هستن جدیییییی وقتی خونه هستن مهربون ترین موجود های دنیا هیی ...

دقیقااااا دقیقااا

فوق العاده به خانما احترام میزارن خیلی زیاد

حالا جدای از اقای پلیس که دل مارو برد من خیلی دیدم که احترام میزارن به خانمای اطرافشون

اون پلیس جوونا

خیلیالبته کم و بیش یادمه صدا و چهره اش روولی میدونم خیلی بزام جذاب بودکاش گوشیم و با خودم میبردم حدا ...

از کجا میدونی چهره اش قشنگ بوده؟ 

با صداش گول نخوری ها تو دانشگاه یه همکلاسی داشتم صداش ماه بود ولی صورتش اصلا. نمیدونم بنده خدا سوخته بود یا مادرزادی پوستش ایراد داشت

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
کجای کاری دخترمن اسم بچه هامونم انتخاب کردما

اسم اسم بچتو بزار ملکی چون بخاطر اختلافت سر پلک پدرشو دیدی و عاشقش شدی🤣🤣

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
لباس عروس سبز روشن و تیره،یه دسته گل از هفت تیر که دورش بجای شکوفه،فشنگ هست بعد آقا پلیسه ی اعزامی م ...

جرررر

فقط دسته گلههههه🤣🤣🤣

احترام نظامی

اینارو از کجات میاری دختتتز

اسم اسم بچتو بزار ملکی چون بخاطر اختلافت سر پلک پدرشو دیدی و عاشقش شدی🤣🤣

سر *ملک