2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه روح و روان خودم بهم ریختحتی سه اتاق جدا نداشتم راحت دراز بکشم یه اتاق داشتن اونم برادرم با زنش ا ...

منم می‌خوام توافقی جداشم به جای مهریه پسرمو بگیرم الآنم خونه‌ی پدرمم همسرم راضی به طلاق نیست میخواد اذیتم کنه

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
من جدا شدم ولی باخانوادم خیلی سخته اصلا نمیتونم باهاشون بسازم از ی طرفم نمیذارن جدا زندگی کنم بد مید ...

واقعا سخته حتی نمیتونی راحت حموم بری 

یه رپزایی دلت میخاد از جات تکون نخوری هی میان میگن چرا بلند نمیشی چقد میخابی و ...

منم می‌خوام توافقی جداشم به جای مهریه پسرمو بگیرم الآنم خونه‌ی پدرمم همسرم راضی به طلاق نیست میخواد ...

فقط برا اینکه مهریه ندن اذیت میکنن

منم بچه داشتم بچم فوت شد دیگه نتونستم باهاش زندگی کنم

واقعا سخته حتی نمیتونی راحت حموم بری یه رپزایی دلت میخاد از جات تکون نخوری هی میان میگن چرا بلند نمی ...

من شاغلم دهنمو سرویس کردن اگه تو خونه بودم ک تاالان خودکشی رو شاخش بود

چندسالته

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
مثلا تایمی که میخونیم به هم بگیم چون یک هفتس لای کتابو باز نکردم اینجوری باشه بهتره که فقط ساعت هاشو ...

والا راستش من اهل ساعت زدن نیستم 

فقط حجمی کار میکنم 

ساعت بهم استرس میده 

اصلا تایم نمیگیرم 

من میرم کتابخونه و از بالای لیست شروع میکنم به خوندن 

هر وقت تموم شد برمیگردم خونه 

مثلا این یه نمونه برنامه منه