2777
2789
الهی که عزیزم قبل از اینکه طلاق بگیری معجزه ی خدا ببینی از ته دلم برات دعا میکنم . یهو خدا یجوری دلت ...

اون یک سال و نیمه که داره با اون زندگی میکنه و شنیدم بچه دار هم شدن و من هییییچ ارتباطی با اون طرف ندارم و منتظر رای طلاقم و فقط از خدا میخوام که بلایی که خودش و خانوادش به سرم آوردن هزار برابر بدترش به سرشون بیاد

من دیگه سعی میکنم به اون فکر نکنم فقط شرایط خودم خیلی سخته یه جور دیگه برام دعا کن 😊

دعا کن زودتر رای طلاقم بیاد بعدش شاید بتونم از یه جا وام بگیرم و یه کار راه بندازم

من اون عوضی رو لایق نفرین هم‌ نمیدونم چه برسه اینکه منتظر برگشتش باشم اسم مرد گذاشتن رو همچین حیوان های پستی حرامه و اینم فهمیدم که هیچ قانونی تو دنیا وجود نداره و دادگاه و قاضی و ... همش کشکه قاضی فقط خداست و میدونم که به بهترین نحو قضاوت میکنه

اون یک سال و نیمه که داره با اون زندگی میکنه و شنیدم بچه دار هم شدن و من هییییچ ارتباطی با اون طرف ن ...

نمی‌خوام دعا کنم زودتر طلاق بگیری 😶 تو الان عصبانی هستی . طلاق خیلی بده کار اون آقا هم خیلی بد بوده . امیدوارم خدا دلتو شاد کنه هرجور خودش صلاح می‌دونه برات 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی‌خوام دعا کنم زودتر طلاق بگیری 😶 تو الان عصبانی هستی . طلاق خیلی بده کار اون آقا هم خیلی بد بوده ...

طلاق بعضی وقت ها بهترین راهه و لازمه برای رسیدن بهش دعا کرد 

مرسی از دعای خیرت 😊

استارتر عزیز یه خواهش ازت دارم تو تاپیکت خیلی درد و دل کردم یکم آروم شدم خیلی هم‌ مسائل شخصی رو گفتم ...

من خیلی وقته تو نی نی سایت نبودم چطوری پاک میشه تاپیک  یادم رفته

دور از جونتواقعا تحمل نداشتم جواب دادن به مهمون پیش مهمونا نشستن الکی ادای ادمای قوی دراوردنخیلی وقت ...

بمیرم برات

خوب کردی

چندساله جداشدی؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
من خیلی وقته تو نی نی سایت نبودم چطوری پاک میشه تاپیک یادم رفته

روز های زوج باید لینک تاپیکت رو بفرستی برای 1_niniyar از بالای صفحه گوشیت کپی کن بزن روی لینک نگه دار کپی میشه 

بعد میری تو پیوی شخصی نی نی یار ۱ لینک رو براش میفرستی پاک میکنه