2777
2789
عنوان

شوهرم امشب هم رختخوابش جدا انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 58 پست

هیچی،با عشق و لذت به بچه اتون برس،خدایی دیگه شب بیداری و اینا برای مادره حالا مثلا شوهرتم کارتون باشه باز کارش با شماست اون بنده خدا فقط بد خواب میشه،تازه صبح ام که باید بره سر کار،

این چه جمله آیه همه میگن بچه رو از خونه ننم آوردم؟؟؟؟؟

با لذت به بچه ات برس دختر

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا صبح میرن سرکار 

خانوما خونه هستن خب سخته شب نخوابی فردام بری سرکار 

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
هیچی،با عشق و لذت به بچه اتون برس،خدایی دیگه شب بیداری و اینا برای مادره حالا مثلا شوهرتم کارتون باش ...

نه عزیزم چون نمی‌خواد رابطه داشته باشه جدا می‌خوابه 

اصلا نمی‌دونم چشه خیلی برام عجیبه 

مگه میشه مرد رابطه نخواد 

خب اگ مشکلی نیس بچه رو ک خوابوندی ی نیم ساعتی برو پیشش یا با بچه برو س تایی باهم بخوابین

وقتی اون نمی‌اد تو اتاق یعنی دوست نداره بیاد پیش ما 

منم غرورم اجازه نمی‌ده نزدیکش شم

نه عزیزم چون نمی‌خواد رابطه داشته باشه جدا می‌خوابه اصلا نمی‌دونم چشه خیلی برام عجیبه مگه میشه مرد ر ...

شاید اعتیاد داره به مخدر یا الکل یا قرص ..

این بی صاحب شده ها طبع بدن رو سرد می‌کنه پدر طرف رو در میاره رابطه هم که میشه سالی یه بار،

با دعوا که فایده ندارد عزیزم ببین علتش چیه

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
وقتی اون نمی‌اد تو اتاق یعنی دوست نداره بیاد پیش ما منم غرورم اجازه نمی‌ده نزدیکش شم

میدونم چی میگی منم مثل توام ولی بهتر نیس ک حداقل تلاشت رو بکنی؟

ی بار امتحان کن 

شاید اون بیشتر از تو غرور داره و منتظر همینه