2777
2789
عنوان

بین ته چین و قورمه سبزی موندم

393 بازدید | 56 پست

خالم اینا دعوتن خونمون

قول ته چین داده بودم بهشون،تااینکه دیشب فهمیدم دورو بازی دراورده بین منو داداشم که شکرتب بودرو بدتر کرده با حرفاش

ولی بابام گفت بهش چیزی نگو،ولی دیگه سفره دلتو پیشش باز نکن

دوباره صلح زدم بابابزرگم دیدم یه ساعت نصیحتم کرد در اخرم گفت خالت گفته خاستگار خوب داری،ازدواج کن و...

حالا خاستگار خوب چیه؟یه خونه تو روستا داره،یه ماشین،و سوپرمارکت داره تو روستا

مادرشون فوت کرده،خودشونم گفته دنبال عروسیم که مواظب بابامون باشه اشپزی کنه و...(قضیه برا ۱۰ ماه پیشه)

منم زنگ زدم به خالم با لحن ملایم گفتم خاله جان من خودم موقعیت خوب باشه قبول میکنم،لازم نیست بری هی به بقیه بگی منو رازی کنن برای این ازدواج،به زور که نمیشه.و بعدم هرچی گفت سکوت کردم،در اخرم گفته خیل خب کاری نداری؟خداخافظ

حالا خانوم بهش برخورده زنگ زده مامانم که دخترت به من بی احترامی کرده و فلان

مامانمم که خواهر دوست پاشد لباس پوشید بره خونه اونا در همین حینم هرچی دلش خواست گفت و نفرین کرد

منم پاشدم الان لوبیا نم کردم،گفت مگه نگفتی ته چین داریم امشب؟

منم گفتم نه حوصله ته چین ندارم درستم نمیکنم

اونم حالا نشسته ننه من غریبم بازی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا بزنگ بهش فحش کش کن..بگو حیف ته چین و قرمه سبزی...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

اصلا خودت رو بکش کنار.بگو مهمون شماست خودتون درست کنید اصلا

چه خاله ای🤦🏻‍♀️

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

قرمه درست کن خوشمزه تره..

به مامانت بگو خودش درست کنع

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

کلا بزنگ بهش فحش کش کن..بگو حیف ته چین و قرمه سبزی...

من هنوز هیچی نگفتم حتی تن صدامم پایین بوده،دوتا خواهرا ریختن سرم هرچی دلشون خواسته بارم کردن

حالا فکرکن یه درصد اینطور رفتاری داشته باشم

ارهدلت خوشه قربونت برم،من از۹سالگی اشپزی کردم کارای خونه به عهده من بودهدست به سیاه و سفید نمیزنه

ناراحت شدم برات اسی🫂حالا کار ب مامانت ندارم. ولی خالت خیلی سواستفاده‌گر و دخالت‌کُن هس. انشالله یه روزی از شرش راحت شی

..
من هنوز هیچی نگفتم حتی تن صدامم پایین بوده،دوتا خواهرا ریختن سرم هرچی دلشون خواسته بارم کردنحالا فکر ...

محل نکن کلا..اوف چقد بدم میاد از اونجور خاله های فضول

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..