2777
2789

امسال سال آخرم مدرسه‌م ولی اصلا دلم نمیخواد تموم بشه

از ی طرف خوبه که تموم میشه دیگه استرس درس ندارم ولی از ی طرف نمیدونم قراره چیکار کنم و همش میترسم بابام تو دلش بگه این بیکاره همش میخوره میخوابه 💔😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به عنوان یه مادر میگم ،اصلا چنین چیزی نیست اتفاقا آدم‌لذت می‌بره بچه اش کنارشع

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
جدی؟خداکنه

آره ،اکثر والدین همینن

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

عزیزم هیچ وقت ،هیچ وقت، همچی فکری نکن ی پدرمادر از وجود بچه اشون لذت میبرن چرا باید اونو بیکار بدونن پدر و مادر در قبال بچه اشون مسئولن و وظیفه خودشون میدونن در حد توانشون رفاه برای بچه اشون تامین کنن شما فقط درستو بخون ب این چیزا اصلا فکر نکن

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍