2777
2789

بچه ها سه ساله عروسی کردم این زن نمی‌خواد درست بشه اخلاق و رفتارش با دختراش خوبه با عروس فقط مشکل داره با من تو عروساش از همه بدتره کوچیکترم هستم بعد من دنیایی محبت کردم ندیده و در هر صورت اخم و تیکه و رفتار سمی رو داره برای من الان کشیدم کنار بدی نمیکنم خوبی هم نمیکنم دیگه یعنی دیونه کرده منو از وقتی که اومدم تو خونه اینا هزار جور مریضی گرفتم از بس که خشمم رو ریختم درون خودم دائما پانیک دست میده بهم و ام اس هم گرفتم و یه پسر نابالغ و مثل اخلاق خودش داده تحویل من نه حرف می‌فهمه نه پشته منه اصلا موندم چیکار کنم چون تو یه خونه با مادرش هستیم مهمون که میاد برای مادرش به من میگه تو هم باید بیای بگم نه تو خونه جهنم درست می‌کنه درستش اینه اصلا من نرم از بس که خانوادش و فامیلاش بی احترامی میکنن حالا خودش میخواد بره ولی میگه نه باید بیای بعد میرم میبینم سه تا جاری ها اونجان با اونا خوبن در ظاهر چون کار میکنن براشون فکر کن خواهر شوهرا و مادرشوهر میشینن عروسا به صف کار میکنن حالا من چون نزدیک شام میام و سفره میندازم و ظرف های همه رو وایمیستم میشورم باز بد هستم میگن من جلوتر قبل دختراش و جاری برم غذا بزارم ظرف شام آماده کنم سالاد درست کنم چایی دم کنم و کلا سرپا باشم ولی انجام نمیدم چون توانشو ندارم ولی باز نمیفهمن از در که میرم سلام میدم به همه انگار من نیومدم داخل در این حد بی محلی به زور جواب سلام میدن و بعضیاشون هم که اصلا نمیدن و مادرشوهر که پشتشو جلو همه می‌کنه به آدم هی میگم مادر سلام سلام اصلا جواب نمی‌ده سگرمه هاشو کرده تو هم بعد یه کاری کرده زن عمو و زن دایی و زن های مسن فامیلشون هم احترام نمیزارن به آدم موقع خداحافظی من میام کنار جاریها با اون سه تا خداحافظی میکنن جز من نمی‌دونم واقعا چیکارکنم 

عزیزم از اول شوهرش گفته بود تو خونه اونا زندگی میکنید؟

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره با چرب زبونی. و مهربونی نمایشی کار خودشونو راه انداختن بعد دیدم چه بدردنخورایی هستن

چندسالته

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

محل نده در هر صورت آدم بده تویی از نظرشون خدا بهمون صبررر بدهههه

دقیقا اصلا دلم نمی‌خواد برم شوهرم میگه نه باید بیای عید که میشه عذا میگیرم ننش خونه کل طایفش می‌ره منم راه میندازه دنباله خودش با شوهرم میگم تو و مادرت برو میگه نه و فلان میکنم اگه نیای اصلا دلم راضی نیست فامیلای دور این میشه چی برای من بگم نه شیشه می‌شکنه خونه رو می‌کنه جهنم یعنی نفهم برای یه دقیقشه

دقیقا اصلا دلم نمی‌خواد برم شوهرم میگه نه باید بیای عید که میشه عذا میگیرم ننش خونه کل طایفش می‌ره م ...

ما هم این اوضاع رو داریم زندگی تو یه ساختمون همینه حتی اگه فرشته باشن 

ما هر جا بریم شوهرم مامانشو میاره 🚶🏻‍♀️

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!