یک هفتس یه فیلم رو میگم بزار ببینیم ولی بازم فیلمای ترسناک خودشو میبینه
امشب که گفتم بزار و نذاشت ناراحت شدم الانم باهاش قهر کردم اومدم زیر پتو اون داره فیلمشو نگاه میکنه عین خیالش نیست
چیکار کنم 😭
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به تفاوت های هم احترام ّدارید.کاغذ کاربن نیستین کمثلا من عاشق فیلم ترسناکم شوهرم اکشن
من همیشه باهاش فیلمای ترسناکشو میبینم ولی یه بارم خواستم یه فیلم به سلیقه من باشه
تو ابن شش ماه که ازدواج کردیم همش به انتخاب اون فیلم میبینیم
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
منم تو این مدت ازدواجم مردا هیچ وقت به زوری کاری رو انجام نمیدن و اینکا مثل ما احساساتی نیستین و درک ...
پس باید چیکار کرد 😔