2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چی؟الان باید تایید کنم یا موقع ترمیم؟

این که حتما باید انجام بدی  و نمیدونم ولی کافینت که رفتم اینطور برام توضیح داد و نمره های قبلیمو تایید کرد

❤انگاری یه شهر محکومن و چشمات قاضیه🥰

این که حتما باید انجام بدی و نمیدونم ولی کافینت که رفتم اینطور برام توضیح داد و نمره های قبلیمو تای ...

شما میخوای خرداد هم ترمیم کنی و نمرات قبلی رو الان باید تایید کرد درسته؟

شما میخوای خرداد هم ترمیم کنی و نمرات قبلی رو الان باید تایید کرد درسته؟

بله من قصد ترمیم دارم خرداد

تایید کردم بله 

ببین وقتی اموزش و پرورش نمره های جدیدتو بفرسته برای سازمان سنجش اونا تو پنل ات تو سایت سنجش قرار میدن اون موقع هم باید تایید کنی سوابقمو من الانم تایید کردم

بله من قصد ترمیم دارم خردادتایید کردم بله ببین وقتی اموزش و پرورش نمره های جدیدتو بفرسته برای سازمان ...

برات اصن اومد ک ثبتش کنی؟

من وقتی کد ملی چیزامو زدم بعدش اومد ک اصن همچین کسی وجود نداره😬

بله من قصد ترمیم دارم خردادتایید کردم بله ببین وقتی اموزش و پرورش نمره های جدیدتو بفرسته برای سازمان ...

عزیزم چجوری تایید کردی من امروز رفتم کافی نت گفت سامانه بستست با گوشی هم امتحان میکنم خودم اصلا سایته باز نمیشه فقط تا یه مرحله ای باز میشه بعدش نه 🙁

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
برات اصن اومد ک ثبتش کنی؟من وقتی کد ملی چیزامو زدم بعدش اومد ک اصن همچین کسی وجود نداره😬

عزیزم من چون کافینت هر دفعه کارامو انجام میده مانیتور سمت خودشه مراحل و نمیبینم اطلاعی ندارم شاید پنل ات قاتی کرده میخوای یه کافینت برو

عزیزم چجوری تایید کردی من امروز رفتم کافی نت گفت سامانه بستست با گوشی هم امتحان میکنم خودم اصلا سایت ...

این مشکلات زیاده متاسفانه پارسال هم من چند بار میرفتم کافی و نت و برمیگشتم دیگه سایت که مشکل میخوره شلوغ هم هست تعداد داوطلبا هم زیاد هی امتحان کن یه دفعه که وصل میشه سریع کاراتو انجام بده تا قطع نشده

این مشکلات زیاده متاسفانه پارسال هم من چند بار میرفتم کافی و نت و برمیگشتم دیگه سایت که مشکل میخوره ...

باشه عزیزم ممنون ❤ 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛