2777
2789
عنوان

دختر داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 20 پست
این ها به جنسیت مربوط نیست. ثبات یا فروپاشی اخلاقی می تونه در هر دو جنس به یه میزان باشه. مساله رو ب ...

اره تا حدودی موافقم 

یه تاپیک زده بودید چطور ناز همسر رو بکشیم 

اگه اجازه بدید دوست دارم جواب بدم ؟

نمیدونم آخه مثلا می بینی طرف زن و بچه داره میره خیانت میکنه خانوم میفهمه و به دنبال اون بچه ها میدون ...

و خانمی هست که به دوستش خیانت کرده یا زنی بچه های یک زن دیگه رو می بینه، سختی های اون زن رو به عنوان یه زن درک می کنه ولی باز به خاطر مقاصد و منافع خودش با مرد اون زن ارتباط کثافت کاری برقرار می کنه...

همه چیز در اخلاق داشتن و نداشتن تعریف میشه. اخلاقیات و ارزش ها و اصول... این بی بند و باری ها فقط به خاطر جهل و تلقین رسانه ها و اینستاگرام و نداشتن ذات تعهد اخلاقیه... 

...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تا حدودی موافقم یه تاپیک زده بودید چطور ناز همسر رو بکشیم اگه اجازه بدید دوست دارم جواب بدم ؟

اوهوم. ممنونم. بفرمایید. من این جا کسب اطلاع می کنم برای داشتن تجربه و قلق های زن داری بعدا... :))

...
اوهوم. ممنونم. بفرمایید. من این جا کسب اطلاع می کنم برای داشتن تجربه و قلق های زن داری بعدا... :))

خیلی کار خوبی میکنید ، منم اینجا خیلی وقتا تاپیک ها رو میخونم برای این که مردا رو بشناسم ، حالا جدا از محیط سرگرم کننده 

چیزی که در مورد خانوما وجود داره و ۹۹ درصد مردا بهش بی توجهن 

۱. محبت کلامیه ! ( به جد به اندازه ای که نیاز ج برا مردا اهمیت داره اینم برا زنا اهمیت داره ، در حد یک روز در میان ۲_۳ دقیقه اونم در گوشش تو خلوت خودتون البته بعدش رابطه زناشویی اتفاق نباید بیوفته 

چون اینجور یه برداشت دیگه میکنه )  

۲. زنا خیلی دوست دارن شوهرشون ازشون دفاع کنه  ! مثلا فرض کن مادر پسر بگه ای کاش برای پسرم فلانی رو میگرفتم ای کاش میرفتیم خواستگاری فلانی چیزی که مرد باید انجام بده این موقع اینه که مودبانه به مادرش تذکر بده ( شاید باورت نشه اما این حرکات بد جور باعث میشه شوهرش تو دلش جا باز کنه !)

۳. بعضی روزا که از سرکار میای بگو بیا باهم بریم بیرون 

پیاده روی یه دوری بزنیم 

۴. مناسبت ها مثل تولدش رو جدی بگیر و از قبل یادت باشه 

لازم نیست کلی خرج کنی و طلا بگیری و کلی تزیینات 

فقط یه کیک و یه هدیه مثل لباس یا شال ( مردا اکثرا فکر میکنن زنا فقطططط طلا میخوان اما این طوری نیست ما فقط دوست داریم بدونیم طرف مارو یادشه ) 

ببخشید طولانی شد 

فعلا اینا یادم بود چیز بیشتری اومد به ذهنم میام مینویسم 

امیدوارم با یخ دختر خوب برخورد کنی و زندگیتو باهاش شروع کنی🌹

خیلی کارخوبی میکنی قبل از ازدواج داری این چیزا رو یاد میگیری 

چون به قول قرآن زن کشتزار مرده 

باهاش درست برخورد کنی و از قبل جنس زن رو بشناسی 

خانم آرومتری داری و خانم آرومتر بچه هایی با روان سالمتر تحویلت میده .

ببخشید طولانی شد فعلا اینا یادم بود چیز بیشتری اومد به ذهنم میام مینویسم امیدوارم با یخ دختر خوب برخ ...

نه شما ببخشید. لطف کردی. ممنون.

دقیقا زن رو باید با واژه ها و رفتار تا ابد اسیر دلت کنی...

...