و گاها هم وقتی به این فکر می کنم که بزرگ شدند و احیانا با دو سه تا نعره خر دوست شدند یا ازم مخفی کاری می کنن یا یه روزی دو سه تا یارو بیان خواستگاری شون بیان تو خونه ام و دخترهام دیگه شوهر کنن کلی اعصابم خرد میشه و دیگه دلم دختر نمی خواد...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میگم عمو واقعا اینا رو از ته دلت گفتی؟ آخه من حس میکنم مردا کلا حس ندارن البته به جز حس گرسنگی!
شوخی می کنید حتما که مردها حسی ندارند جز احساس گرسنگی؟
پس این همه مرد شاعر و هنرمند که از قضا بزرگ ترین شعرا و رمان نویسان تاریخ ادبیات جهان مرد بودند که بودند؟ مشتی بی احساس که فقط هنگام گشنگی صداشون در می اومد؟
میگم قربان درخواست دوستی دادید خواستم بگم جزو قوانین سایته که فقط میشه به همجنس خودتون در خواست دوست ...
ببین احساسات حسادت مردانه نسبت به دخترهاشون در برابر داماد یکی از عقده های خاص روانشناختی هست... چیزی مثل عقده ی ادیپ و الکترا... مگر میشه مرد از این احساسات به دور باشه؟
آمار خیانت مردا به خانواده شون خیلی بالاست البته تازگی ها زنا هم مزخرف شدن اونا دست کمی از مردا ندار ...
این ها به جنسیت مربوط نیست. ثبات یا فروپاشی اخلاقی می تونه در هر دو جنس به یه میزان باشه. مساله رو باید در بافت فرهنگی و معضلات دیگه اجتماعی و اقتصادی و روانشناختی و شخصیتی بررسی کنی.
اگر چه عامل اصلی هر خیانت زناشویی در عامل اخلاقه. بی اخلاقی. کسی که تعهد میده نباید غلطی بکنه... می خواد غلطی بکنه غلط می کنه تعهد بده.