2777
2789
عنوان

زن همسایه برا پسرش نامزد کرده یاد بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 117 پست
این یه مسئله جهانی و هرچیم من و شما بگیم جامعه ها دارن به این سمت و سو میرن و این که فاصله سنی بچه و ...

والا اینجوری که پیش می‌ره نقش مرد فقط یه عمر دویدنه تا همه چی رو مهیا کنه که یک زن بهش جواب مثبت فقط بده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارهخانواده ها ساپورت کنن چرا ک ن

اونوقت واسه یه قرون بازد منتظر اجازه پدرشوهر ومادرشوهرجان باشی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اونوقت واسه یه قرون بازد منتظر اجازه پدرشوهر ومادرشوهرجان باشی

مهم اینه ک پسره مرد بود و آمد جلو

دختره هم خانواده دار بودند و دارن کمک میکنن ک زودتر عروسی بگیرن

همین بابای پسره دوتا وام گرفته دارن وسیله می‌خرن...بعضیا واقعا انسانن...البته شانسیه...

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎

مهم اینه ک پسره مرد بود و آمد جلودختره هم خانواده دار بودند و دارن کمک میکنن ک زودتر عروسی بگیرنهمین ...

اینجور ازدواجها راحت ترین کازه

ولی اشتباه محضه 

دختره صربه میخوره و پشیمون میشه 

وگرنه پسره که چیزی از دست نمیده 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اینجور ازدواجها راحت ترین کازهولی اشتباه محضه دختره صربه میخوره و پشیمون میشه وگرنه پسره که چیزی از ...

چرا اینقدر بد میگی

میلیون ها ازدواج اینجوری هست 

خیلی‌هاشون زندگی میکنن

همه ک طلاق ندارن

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎

چرا اینقدر بد میگیمیلیون ها ازدواج اینجوری هست خیلی‌هاشون زندگی میکننهمه ک طلاق ندارن

نگفتم طلاق 

اتفاقا طلاق توشون کمه چون سنتی ان

ولی دختر اذیت میشه 

چون پسره کم سنه و باید کلی با نداری بسازه

باید دخالت های خانواده پسر رو تحمل کنه چون اونا خرج میکنن

احتمال اینکه پسره بزرگ بشه و پشیمون بشه هم زیاده 

تاره میره توجامعه دو تا دختر میبینه فکرمیکنی خبریه

نگفتم طلاق اتفاقا طلاق توشون کمه چون سنتی انولی دختر اذیت میشه چون پسره کم سنه و باید کلی با نداری ب ...

اگه میخاست نمی‌رفت جلو

بعضیا واقعا سخت نمیگیرن

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎