2777
2789
عنوان

زن همسایه برا پسرش نامزد کرده یاد بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 117 پست
اینو هم میدونید طرز فکر پسرها در مورد ازدواج با اون چیزی که شما فکر می کنید کلی تفاوت داره

فرهنگا خانواده ها متفاوته. همه مثل هم فکر نمیکنن. این تفکر الان دیگه بیشتر تو خانواده های سنتیه. که هر دختری هم اینجور خانواده ها رو نمیپسنده. 

این رسم کلان شهر و شهر کوچیک چیزیه که رسانه و فضای مجازی به خورد مردم میده

دیدین که اینجا اکثرا گفتن براشون عجیبه پسر این سنی زن بگیره پس بیشتر شما و استارتر انگار با خود جامعه یه مقدار خیلی زیادی تفادت دارید عزیزم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان با یه سوئیت کوچک ۴۰ متری و جهیزیه مختصر و مفید که خانواده ها هم حمایت میکنن شرایط زندگی مشترک ف ...

توقع هر کس از زندگی یه چیزه! خب من همچین ازدواجی و شرایطی رو نمی‌پسندم. اصلا فکر نمی‌کنم هیچ کس تو همچین وضعیتی احساس رضایت کنه

دیدین که اینجا اکثرا گفتن براشون عجیبه پسر این سنی زن بگیره پس بیشتر شما و استارتر انگار با خود جامع ...

ما متفاوت نیستیم فقط بیشتر از بقیه افراد دغدغه جامعه سالمو داریم

ما متفاوت نیستیم فقط بیشتر از بقیه افراد دغدغه جامعه سالمو داریم

جامعه این شکلی سالم نمیشه و سالم برای هرکسی یه تعریف داره 

نظر شما اینه که با ازدواج زود از فساد جلوگیری میشه اگر اینطور بود این همه متاهل خیانت کار چه زن چه مرد نداشتیم خانم

توقع هر کس از زندگی یه چیزه! خب من همچین ازدواجی و شرایطی رو نمی‌پسندم. اصلا فکر نمی‌کنم هیچ کس تو ه ...

پسند شما نیست ولی واقعیت جامعه این که باید به سمت ساده گرفتن ازدواج و کاهش سن ازدواج بره. 

پسند شما نیست ولی واقعیت جامعه این که باید به سمت ساده گرفتن ازدواج و کاهش سن ازدواج بره.

واقعیت ذهن هاییه ک تنها دستاوردشون توی زندگی شوهر کردن و خونه شوهره

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
جامعه این شکلی سالم نمیشه و سالم برای هرکسی یه تعریف داره نظر شما اینه که با ازدواج زود از فساد جلوگ ...

فقط فساد اخلاقی نیست عزیزم

یه تحقیق کنید بینید زنانی که امسال بچه اول بدنیا آوردن چه سنی داشتن

طبیعتاً بالا بودن سن مادر و فاصله سنی پدرومادر و فرزند تبعات زیادی داره که شغل و ثروت و موقعیت اجتماعی زوجین هر چی باشه از آثارش در امان نیست

خیلی ها بعد از تشکیل خانواده هم درس خوندن هم شاغل شدن

خیلی هاهم اول درس خوندن و شاغل شدن و با ادم درست و وضع مالی خوب ازدواج کردن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
فقط فساد اخلاقی نیست عزیزمیه تحقیق کنید بینید زنانی که امسال بچه اول بدنیا آوردن چه سنی داشتنطبیعتاً ...

این یه مسئله جهانی و هرچیم من و شما بگیم جامعه ها دارن به این سمت و سو میرن و این که فاصله سنی بچه و پدر مادر زیاد باشه بهتر از اینه که تو سن کم و با تجربه کم یه مشت بچه عقده ای تحویل جامعه بدیم 

شماخودت حاضری با پسری که هیچی نداره وکم سنه ازدواج کنی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏