2777
2789

خدا وکیلی یلدا دیگه لباس نمی خرند، مگر اینکه مهمونی مهمی دعوت داشته باشین مثل خواستگاری و...لباس مناسب و جدید هم نداشته باشید، خرید لباس تو این وضعیت قابل توجیه است، در غیر اینصورت انتظار خرید لباس هیچ توجیهی نداره  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی؟؟؟؟منظورت اینه که تو یلدا باید لباس تم یلدایی داشته باشه .و اگه نباشه یلداش خراب میشه

دوتا پیام بالا گذاشتم بخون🫠🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
وای مگه بچه اید

برای شخص خودم اصلاااامهم نیست. کلا ادم ساده پوشی هستم‌ . ولی دهن اینارو نمیتونم ببندم😶‍🌫️

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شب یلدا سمت ما همه دور هم جمع میشیم وجشن و عکس ک بزن و برقصمون براهه. همه ست و مناسب یلدا میپوشن،تم ...

خب شما نباید ناراحت شی مرتیب تمیز لباس بپوش ولی خب من اصلا متوجه تم یلدا نمیشم 

به نظرم با همچین آدم هایی رفت آمد نکن 

📚🌱

باور کنید زندگی بدون تکلف و تجملات وحشتناک زیباتره شب یلدا و نوروز هزار تا مناسبت قشنگن دیگه همیشه ب ...

چند ساله این چیزا به لطف اینستا زیاد شده . آدم عاقل یه نگاه به وضع شوهرش میکه یه نگاه به وضع اقتصادی مملکت، هر موقع لازم بود میره مایحتاجشو میخره، خیلیا میخوان فقط با ظاهر سازی کمبودهای واقعی رو نادیده بگیرن 

وای چقدر بد ک انقدر تجملاتی هستین

من کلا ساده پوشم .‌ذاتم این هست. ولی اونا این مدلی هستند. بیشتر دنبال حرفن تا تجملات.میخوان تحقیرت کنن

شب یلدا سمت ما همه دور هم جمع میشیم وجشن و عکس ک بزن و برقصمون براهه. همه ست و مناسب یلدا میپوشن،تم ...

اونا بی فرهنگن که به لباس پوشیدن شما هم کار دارن من که اصلا از این خز بازیا خوشم نمیاد یعنی چی همه پوششون با تم یلدایی باشه مگه کودکستانه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

به خدا من تا حالا نشنیدم . برای این خانواده ها و طرز فکرها متاسفم .... واقعیت زندگیا فقط شده ظاهر و ...

خیلی سخته زندگی کنار چنین افرادی... 

دوتا پیام بالا گذاشتم بخون🫠🫠

خوندم ولی خانواده همسرت عجیب غریبن    الان حتی مهد کودکا هم لباس یلدایی رو پیشنهاد نمیدن چه برسه به اجبار 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اونا بی فرهنگن که به لباس پوشیدن شما هم کار دارن من که اصلا از این خز بازیا خوشم نمیاد یعنی چی همه پ ...

مادرشون برگشته میگه عکسمون رو خراب کردی😂 چی بگم به این نخود مغز. هدفشون تحقیر هست