2777
2789
عنوان

شما ماشین تونو به کسی میدین عایا

79 بازدید | 12 پست

من یه برادر شوهر ۲۰ ساله دارم 

خاله اش هر چند وقت زنگ میزنه یه دروغ سر هم میکنه  ک ماشین تونو بدین نمیدونم پارسا میخاد بره فلان جا کار اداری داره 

اینقد ک این پسر سربازه و کار اداری و پرونده حل نشده داره خود رئیس جمهور نذاره 🥴

بعد ماشینو میگیرن باهم میرن دور دور 

کلا خاله و خواهر زاده مارو گیر آوردن 🥴🙄

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از وقتی یادم میاد ماشین شوهرم دست اینو اون بوده همیشه. جوری که هیچ وقت وقت نشد من باهاش تمرین کنم و ...

ای بابا این بده

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
ماشین ندید دست کسی

شوهزم خیلی وقتا میگه نمیدم ولی دیگ اونقد میان ک روش نمیشه داداشش رو دست خالی بفرسته والا حقم داره منم دیگ روم نمیشه میاد با ۲۰ سال میچسبه به در ک ماشین میخام چیکار میشه کرد 

اینجوری اصلااا و ابدااا نمیدم شده شوهرم به همکارش داده چیزی نگفتم ولی کسی بخواد بپیچونه دم به ساعت بگه ماشین اصلااا تو کتم نمیره میخواد باشه داداش خودم ماشین چیز اسباب بازی نیست که خدا نکرده اتفاقی پیش بیاد بیا و جمعش کن حالا

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اینجوری اصلااا و ابدااا نمیدم شده شوهرم به همکارش داده چیزی نگفتم ولی کسی بخواد بپیچونه دم به ساعت ب ...

منم همینو میگم واقعا اونم با این حرج و مخارج که  یه عیب کوچیک دست کم ۱۰ میلیون خرجش میشه حالا ماشین به درک زد خودشو داغون کرد باید ما جواب گو باشیم

بخدا داداشم برد ماشین رو بدون اجاره من یعنی  سوئیچ برداشت من من نفهمیده بودم رفته بود یه تصادف بد گرده بود ۱۰۰ درصد مقصر ولی همه با من دعوا داشتن چرا ماشین دادی به بچه 

همین بچه ۲۴ سالش بودا🥲

ماشین باباش رو ببرهمیرن باهاش تصادف میکنن و... شما توی دردسر میوفتید

پدر شوهرم ماشین نداره دارن میخرن خدا کنه زودتر بخره 

منم همینو میگم واقعا اونم با این حرج و مخارج که یه عیب کوچیک دست کم ۱۰ میلیون خرجش میشه حالا ماشین ...

نکن اینکارو یکبار با جدیت تمام جوابشو بدین بگید نه بذارین دست برداره شوخی نیست که خدا نکرده فردا رفت زد به یکی جوابگو صاحب ماشینه حالا بیا جمعش کن 

[QUOTE=365077559]نکن اینکارو یکبار با جدیت تمام جوابشو بدین بگید نه بذارین دست برداره شوخی نیست که خدا نکرده فردا رفت ...[/QUOTE

نمیزارم بده دیگه شوهرم هررکار دارن ماشین ما  اون یکی برادر شوهرم دوتا ماشین دازه یکی دیگ هم ماشین داره ولی تاحالا ندیدم ازشون ماشین بخوان 😑

[QUOTE=365077559]نکن اینکارو یکبار با جدیت تمام جوابشو بدین بگید نه بذارین دست برداره شوخی نیست که خ ...

شما رو دادین بخاطر همون سیریش شما شده

شما رو دادین بخاطر همون سیریش شما شده

اره چیکار کنم مقصر شوهرم هست چندین بار گفتم نده ولی میگه دیگ از یه حدی بع بعد روم نمیشه ندم