2777
2789
عنوان

شوهرم مخالف مهاجرتمونه بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 33 پست
وحشتناک بهونه میاره

بنظرم به حرف همسرت گوش بده

الان تو تاپیکات دیدم مقصدتون روسیه ست... فکر میکردم کشوری میرید که انگلیسی زبانن و تابعیت میدن

اینو منی بهت میگم که از ۱۳ سالگیم ایران نبودم و الان تازه ۱ سال و نیمه که به اختیار خودم برگشتم ایران

بنظر منم نکن اینکارو

کارگاهی که میگه رو بزن ... ببین چی میشه

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

من فقط میدونم مردا فقط حرف مفت میزنن و وعده وعید میدن

من شوهرمو میشنایم قولش قوله بخدا اون دفعه من گفتم خونمون خوب نیست نمیخوام شهرک دانشگاه باشم الان دو هفته هست دنبال خونس سمت غرب یا مرکز تهران باشه ده دوازده تا دیدیم نپسندیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدت نمیاد به شوهرت بگن عوضی؟؟

چرا خیلی بدم میاد و با طرف دعوا میکنم در حد گیس و گیس کشی چون شوهرم تالا چیزی واسم کم نذاشته شاید دعوا زیاد داشتیم ولی گوشت همو بخوریم استخون همو دور نمیندازیم 

مهاجرت فقط برای کارخونه دار خوبه کسی که چندین میلیارد خشک خشک 100 میلیارد داره خوبه کسی که بورسیه تحصیلی میگیره میره برای بقیه سخته...چون این آدما اونجا راحت زندگی میکنن فقط مشکل زبان دارن که زود حل میشه

شما معلمید خیاطم هستید؟چجوری تونستید؟بعد همکارا نمیگن چی؟مثلا حرص نزن و اینا

خیاطی انجام نمیدم الان ولی واسه خودم میدوزم همکارام تا دلت بخواد میگن حرص الکی میخوری اخرش مرگه و جونی پیر میشی میدونیو من اوایل ناراحت میشدم ولی میگم ده سال کار کنم خودمو جم و جور کنم بعدش دیگه قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ادم تا جونه باید کار کنه تا سی و پنج سالگی دیگه باید حداقل کم کمش ده میلیارد داشته باشه منو و همسرم هدفمون طلافروشی یا ماشین سنگین خریدنه 

جدی خب خواهرم بورسیه تحصیلی گرفته رفته براش خوبه یعنی

من نمیدونم اما مخارج اونجا زیاده عروس همسایمون بورسیه بود توی جمهوری چک اما برگشت فکر کنم بخاطر شوهرش بود چون به قول همسایمون خوب بود براش خود داییم سرمایه داشت رفت روسیه با همه ی اینا تو خونه ی 12 متری میشینه میگه بزرگترین خونه اونجا 12 متره حالا نمیدونم واقعا 

خیاطی انجام نمیدم الان ولی واسه خودم میدوزم همکارام تا دلت بخواد میگن حرص الکی میخوری اخرش مرگه و جو ...

من که همین معلمی برام خیلی سخت شده

معلومه دانش بالایی داری که معاجرتتم قبول شده

دانش زیاد اعتماد به نفس میاره همینه که انقدر موفقید

شما سرکلاس با بچه ها گفت و گو دارید 

اگه اره چند دقیقه از هرساعتتون؟؟

بچه ها میخندن سرکلاس؟چیکار میکنید بخندن ؟

من که همین معلمی برام خیلی سخت شدهمعلومه دانش بالایی داری که معاجرتتم قبول شدهدانش زیاد اعتماد به نف ...

گفتگو داریم معمولا پنج دیقه اول زنگ وسط درس های اسون مثل هنر و هدیه اسمانی داستان تعریف میکنم و سعی میکنم وسط داستانه از طنز استفاده کنم یا گهگاهی از عمد روی تابلو یه کلمه ساده مثل مثلا ثریا رو صریا مینویسم که خودشون اصلاح و کلی خوش میگذره ولی در حدی که شان خودمو حفظ کنم مثلا ثریا رو که اشتباه نوشتم میگم عه ماژیکمون املاش چقدر داغونه