میگه الان که داریم تو یه شغلی پیشرفت میکنیم چرا بریم پولشم داریم که بمونیم و میگه اسم مهاجرتم نیار دیگه یهو مودی شد تغییر کرد اول میخواستیم بریم بخدا همین که کارامون رو روال قانونی پیشرفت و میخوایم بریم میگه نه مغازه داره و کارگاه ترشی سازی داریم میگه پول مهاجرتمون رو بدیم تو که خیاطی دوست داری کارگاه خیاطی هم برای تو چند نفر خیاطو بگیر تولیدی کوچیکی به اسم و جواز کسب خودت راه بنداز اینجوری هم کارتو که معلمی از دست نمیدی هم بجاش خودتم تولیدی داری و میتونی فرم مدرسه و لباس زنونه بدوزی کم کم مزون لباس عروس باز میکنی و شغلت گسترش پیدا میکنه حتی ممکن برند خودتم داشته باشی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببخشید تو ۵دقیقه اول از چی میگیدداستان چی؟از نت داستان میگیرید درمورد یه شخصی که تو کتاب اسمشو اورده ...
پنج دیقه اول بچه ها هرچی دلشون میخواد میگن من چیزی نمیگم مثلا شنبه درمورد جمعه میگن یکشنبه در مورد اینکه چه غذای دوست دارن همیشه حرف هست گلم سعی کن روی بچه ها باز شه