2777
2789
یه خانم کشیده لاغر اندام با پوست گندمی روشن موهای مشکی سال های اول دانشگاه عاشق گرافیک و هنر

بله درسته ولی دانشگاهی نیستم فعلا 

حس شما چیه؟ دوباره کِی اوکی میشیم؟

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مغزم میگه به خودت بیا

نمیدونم حس ششمی یا نه تو رو خدا ولی جواب بده 

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ 

منو دید ؟

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟

اولین کلمه ای که اول اومد تو ذهنتون بله یا نه بفرستین برام ...

گند زدم هر حسی دارین بگین ...😭💔

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اره،ولی منتظره تو بری سمتشیکم باهات سرد رفتار میکنه

آره سرد که هست ولی میگه سرم شلوغه و اینا پس اون آره که گفتی یعنی اوکی میشیم؟ و اینکه واقعا دوسم داره؟

بله درسته ولی دانشگاهی نیستم فعلا حس شما چیه؟ دوباره کِی اوکی میشیم؟

حدود ۴ تا ۶ ماه دیگه اتفاقات بهتر و جدید برات میفته

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آره سرد که هست ولی میگه سرم شلوغه و اینا پس اون آره که گفتی یعنی اوکی میشیم؟ و اینکه واقعا دوسم داره ...

حس میکنم رفتار خشکی داره و بی اهمیته،والا از این هیچی در نمیاد😂

البته این حس من بودا ممکنه غلط باشه..

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
عزیزم دقیقا ۶ ماه دیگه من منتظر اتفاقی هستم! احتمالا همون رو حس کردی 🥲🤍

انشالله برات بهترین و قشنگترین اتفاق بیفته ❤️❤️❤️ولی من همیشه حس ششم کهر نمیکنه یه وقتایی کار میکنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
انشالله برات بهترین و قشنگترین اتفاق بیفته ❤️❤️❤️ولی من همیشه حس ششم کهر نمیکنه یه وقتایی کار میکنه

ممنون عزیزم همچنین 🥰♥️♥️

الان دقیق کار کرد 😁🦋

ممنون عزیزم همچنین 🥰♥️♥️الان دقیق کار کرد 😁🦋

👍👍😄💚💚💚💚💚💚